Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ledus trašu zvaigznes un karaļi marta vidū Siguldā atrādīsies līdzjutējiem

Līdzjutējiem 17.martā Siguldā būs iespēja satikt Latvijas labākos skeletona, bobsleja un kamaniņu braucējus, kuri piedalīsies pasākumā Ledus trašu zvaigznes un karaļi.

Skatītāji Siguldas trasē varēs vērot Latvijas čempionātus bobslejā divniekiem, kā arī kamaniņu sportā divnieku ekipāžām. Paraugdemonstrējumus skeletonā sniegs pasaules čempions un Pasaules kausa ieguvējs Martins Dukurs un viņa brālis Tomass Dukurs. Savukārt Armands Tripāns un Viesturs Rauza demonstrēs nobraucienu trasē uz slidām.

Kamaniņbraucēju sacensībās piedalīsies labākie Latvijas divnieki – Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Andrejs Bērze/Uldis Logins un citi.

Būs arī stafetes braucieni kamaniņām, bobslejam un skeletonam, kur spēkiem mērosies no Latvijas labākajiem sportistiem izveidotas divas komandas. Pēcpusdienā notiks sportistu un atbalstītāju godināšana, un uzvarētāju apbalvošana. Apmeklētājiem notiks konkurss, kurā balvas būs vizināšanās ar bobsleja kamanām un vučko, skanēs mūzika un būs dažādas akcijas.

Pasākumu atklās Latvijas Bobsleja federācijas un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas vadība, kā arī Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Pauzēs starp braucieniem dalībniekus un skatītājus priecēs grupa Colt.

Ieeja pasākumā paredzēta bez maksas, nokļūšanu Siguldā no Rīgas skatītājiem nodrošinās īpašs vilciens Kamanu ekspresis, kas no Rīgas aties plkst.10.42 un Siguldā pienāks plkst.11.53.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi