Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Marejs ceturto reizi pēc kārtas sasniedz Austrālijas atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālu

Austrālijas atklātā tenisa čempionāta vīriešu vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālu pirmdien pārliecinoši sasniedza brits Endijs Marejs, kurš šajā turnīra posmā sacentīsies ceturto reizi pēc kārtas.

Aizvadītajā astotdaļfināla spēlē ar trešo numuru izliktais Marejs ar rezultātu 6-3, 6-1, 6-3 pārspēja Francijas tenisistu Žilu Simonu, kurš turnīrā bija izlikts ar 14.numuru. 

Pērn Marejs Austrālijas atklātajā čempionātā tika līdz pusfinālam, bet pirms tam viņš divas reizes piedzīvoja zaudējumu finālā. 

Ceturtdaļfinālā brita pretinieks būs turnīrā neizsētais francūzis Žeremī Šardī, kurš pirmdien ar 5-7, 6-3, 6-2, 6-2 pārspēja sacensību 21.raketi Andreasu Sepi no Itālijas. 

Pašlaik 25 gadus vecais Šardī Grand Slam turnīra ceturtdaļfinālā iekļuvis pirmo reizi karjerā. Iepriekš viņš līdz astotdaļfinālam bija ticis vēl tikai 2008.gada Francijas atklātajā čempionātā. 

Turnīra ceturtdaļfinālā pirmdien iekļuva arī ar septīto numuru izliktais Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas, kad viņš ar 6-4, 3-6, 6-3, 6-2 uzvarēja savu tautieti Rišāru Gaskē, kurš sacensībās bija izlikts ar devīto numuru. 

Tsonga Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālā spēlēs ceturto reizi karjerā. Viņa labākais rezultāts līdz šim ir fināla sasniegšana 2008.gadā, kas ir vienīgā reize francūža karjerā, kad viņš cīnījies par Grand Slam turnīra uzvarētāja titulu. 

Ceturtdaļfinālā Tsongas pretinieks būs ar otro numuru izliktais šveicietis Rodžers Federers, kurš ar 6-4, 7-6 (7:4), 6-2 pieveica augumā raženo Kanādas jauno talantu Milošu Raoniču, kurš izlikts ar 13.numuru.

Federeram šajā mačā netraucēja pat 230 kilometrus stundā spēcīgās Raoniča serves un 17 Grand Slam turnīru uzvarētājs tika pie panākuma nepilnu divu stundu laikā. Tagad 30 gadus vecais Federers ceturtdaļfinālus sasniedzis jau 35 Grand Slam turnīros pēc kārtas.

Šogad Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu Federers pirmoreiz sasniedzis bez neviena seta zaudēšanas.

"Pie spēcīgām servēm galvenais nepārtraukti palikt koncentrētam. Esmu to gadu laikā iemācījies, un beigās tas atmaksājas," pēc mača uzsvēra šveicietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi