Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Mums ir cerīga komanda

Varam priecāties, ka mums ir viengabalaina komanda, kurā nav iekšējās sašķeltības. Komanda, kurā katram ir iespēja sevi parādīt un kuras spēle rada pozitīvas emocijas. Par to liecina daudzās pozitīvās atsauksmes. Manuprāt, ar tiem spēlētāju resursiem, kas bija Latvijas izlases treneru rīcībā, viņi ir sasnieguši rezultātu, kas ir tuvu maksimālajam — varbūt mēs vienkārši esam pārāk augstās domās paši par sevi. Daudzi hokejisti čempionātu aizvadīja labā līmenī un parādīja maksimālu pašatdevi. Galu galā esam divas vietas augstāk nekā iepriekšējā čempionātā.

Pret Vāciju mača beigās pietrūka cilvēku resursu, pietrūka ceturtās maiņas. Bija jūtams, ka divas dienas pēc kārtas trīs ceturtdaļas spēļu aizvadīt praktiski ar trim maiņām ir par grūtu. Kamēr uzbrucējiem spēka pietika, viņi ļoti centīgi palīdzēja aizsargiem. Pirmajās divās trešdaļās viduszonā bija kompakta piecnieka spēle un mobils aizsardzības valnis. Taču trešajā periodā vāciešiem šķērsot viduszonu un ieslidot mūsu aizsardzības zonā kļuva daudz vieglāk, bija daudz vairāk individuālu kļūdu. Situācijās viens pret vienu Vācijas hokejistu individuālā meistarība bieži izrādījās augstāka. Liekas, ka pretinieki arī bija “atkoduši” Masaļska spēli, šoreiz viņš nebija tāds glābējs kā dažās iepriekšējās cīņās. Varbūt pietrūka arī tādas kā “briesmu sajūtas” — 3:2 pēc divām trešdaļām un uzvara pār Norvēģiju fonā vedināja uz domām, ka gan jau viss beigsies labi, arī mani.

Jautājumu par Znaroka palikšanu galvenā trenera amatā gan negribētu skart. Katram ir tiesības izteikts savas domas, un šobrīd daudz tiek runāts uz emociju pamata, bet šajā gadījumā ir nepieciešams nosvērts profesionāls izvērtējums. Katrā ziņā man šķiet, ka uzvelt visu atbildību vienam pašam Znarokam nebūtu pareizi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi