Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Parīzes Olimpiādes sērfošanas sacensības plānots aizvadīt Taiti

Parīzes 2024.gada Olimpiādes rīkotāji lēmuši, ka sērfošanas sacensības tiks aizvadītas Franču polinēzijas lielākajā salā Taiti, ceturtdien vēsta četrgades notikuma organizatori.

Šis lēmums vēl gaida apstiprinājumu no Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK), bet, ja tas tiks apstiprināts, sērfotāji par medaļām cīnīsies Teahupo apkaimē, kas atrodas 15 000 kilometru attālumā no Parīzes. 

"Viens no pasaules skaistākajiem viļņiem planētas iespaidīgākajās spēlēs," savā Twitter kontā ierakstu publicēja Parīzes Olimpiādes rīkotāji.

Teahupo balsojumā par to, kur aizvadīt sērfošanas sacensības, uzvarēja Francijas pilsētas Biaricu, Lakanu, Landu un Toršu.

Nākamā gada Tokijas Olimpiādē debiju piedzīvos veseli trīs sporta veidi - sērfošana, skeitbords un boulderings. Paredzēts, ka šie paši sporta veidi tiks iekļauti arī Parīzes olimpiskajās spēlēs, kurās debiju varētu piedzīvot "break dance".

SOK 2024.gada olimpisko spēļu programmu plāno paziņot nākamā gada beigās.

Top komentāri

hmm
h
Olimpiāde notikšot Parīzē, bet sērfošana vistālākajā no Parīzes pasaules punktā. Vēl tālāk būtu tikai uz Marsa. Tikai kāpēc tā saucas par Parīzes olimpiādi?
hmm
h
Ja sadegušo (vai drīzāk apzināti nodedzināto) Notre Dame de Paris grib pārveidot par kaut ko Disnejlendai līdzīgo (ar stikla jumtiem, terasēm uz jumta, torni postmodernas lāpas izskatā un varbūt kādu māksliniecisku vagīnu vai dzimumlocekli altāra vietā), tad vēsturiskajā Konkordijas laukumā vietā būs olimpiādes arēna ar 35 tūkstošiem sēdvietu. Ardievas, Parīzes šarms. https://www.rtl.fr/sport/autres-sports/jo-de-paris-2024-un-stade-de-35-000-places-installe-place-de-la-concorde-7799678792
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi