Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pļaviņš/Šmēdiņš sasniedz Romas turnīra 1/8 finālu

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš piektdien uzvarēja arī pēdējā Romas _Grand Slam _turnīra, kas ir pēdējais kvalifikācijas cikls par dalību Londonas olimpiskajās spēlēs, apakšgrupas cīņā, automātiski sasniedzot astotdaļfinālu.

Sacensībās ar 14.numuru izliktie Latvijas pludmales volejbolisti L apakšgrupas trešajā mačā ar rezultātu 2-0 (21:16, 21:17) pieveica šī gada Eiropas čempionus Jūliusu Brinku un Jonasu Rekermanu no Vācijas, kuri izlikti ar trešo numuru.

Kā ziņots, pirms tam ceturtdien Pļaviņš/Šmēdiņš sākotnēji ar 2-0 (21:18, 21:17) pieveica Jaunzēlandes duetu Džeisonu Ločhedu un Kirku Pitmenu, kas izlikti ar 19.numuru, bet pēc tam Latvijas duets ar 2-1 (18:21, 21:13, 15:12) uzvarēja krievus Jaroslavu Koškarevu/Konstantīnu Semjonovu, kuri turnīrā izlikti ar 30.numuru.

Līdz ar to Pļaviņam/Šmēdiņam nebūs jāpiedalās izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā un viņi garantējuši sev vismaz devīto vietu turnīrā.

Tikmēr otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri izlikti ar 11.numuru, ceturtdien uzvarēja pirmajās divās O apakšgrupā spēlēs, bet piektdien notikušajā trešajā mačā piedzīvoja zaudējumu.

Sākotnēji Samoilovs/Sorokins ar 2-0 (21:15, 30:28) uzvarēja norvēģus Tarjeiju Skārlunnu un Martinu Spinnangru, kuriem ticis 18.numurs, bet pēc tam ar 2-0 (21:18, 21:17) pārspēja arī Venecuēlas sportistus Igoru Ernandesu un Hesusu Fanje, kuri izlikti ar 27.numuru.

Savukārt pēdējā grupas kārtā Samoilovs/Sorokins ar 0-2 (19:21, 16:21) piekāpās ar sesto numuru izliktajiem brazīliešiem Marsiu Arauhu un Pedru Sulbergu Salgadu.

Apakšgrupas noslēgumā Samoilovam/Sorokinam, kā arī Brazīlijas un Norvēģijas pāriem bija pa diviem panākumiem, bet pēc papildus rādītājiem augstāku vietu ieņēma Skārlunns/Spinnangrs, kuriem sekoja Samoilovs/Sorokins un Arauhu/Sulbergs Salgadu.

Līdz ar to Samoilovam un Sorokinam piektdienas vakarā būs jāpiedalās izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi