Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rīgas Dinamo vārtsargs Sedlāčeks izsaukts uz Čehijas izlases nometni gatavoties pasaules čempionātam

Rīgas Dinamo komandas vārtsargs Jakubs Sedlāčeks izsaukts uz Čehijas nacionālās hokeja izlases treniņnometni gatavoties pasaules čempionātam, piektdien pavēstīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs.

Sedlāčeks šosezon KHL regulārajā čempionātā Rīgas Dinamo sastāvā laukumā devās 31 spēlē, vidēji mačā atvairot 92,8% pretinieku metienu un ielaižot 2,29 ripas, kā arī divas reizes rezultatīvi piespēlējot komandas biedriem vārtu guvumā.

Čehijas hokeja izlase, gatavojoties gaidāmajam pasaules čempionātam, aizvadīs sešas pārbaudes spēles - 6. un 8.aprīlī pret Vāciju, 13. un 15.aprīlī pret Šveici, kā arī 21. un 23.aprīlī pret Somiju.

Rīgas Dinamo komandā Sedlāčeks aizvadīja trešo KHL sezonu pēc kārtas. Vārtsargam pēc šīs sezonas noslēdzas līgums ar klubu, taču hokejists iepriekš sarunā ar aģentūru LETA atklāja, ka arī nākamsezon gribētu palikt komandā.

Sedlāčeks dzimis Čehijas pilsētā Zlīnā un šīs pilsētas klubā Zlin arī aizvadīja teju visu karjeru, pirms pievienojās Rīgas Dinamo. No sākuma vārtsargs spēlēja jauniešu komandās, bet pēc tam piecas sezonas Čehijas Ekstralīgā.

Vārtsargs ir spēlējis arī Čehijas U-20 un U-18 izlasē, kā arī divus pārbaudes mačus aizvadījis Čehijas pieaugušo izlases sastāvā.

Rīgas Dinamo Gagarina kausa izcīņai divus gadus pēc kārtas nav spējis kvalificēties pirmo reizi vēsturē. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi