Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

RTU/Robežsardze un Jēkabpils Lūši sasniedz Latvijas kausa volejbolā finālu

Latvijas kausa volejbolā finālu trešdien sasniedza valsts čempione RTU/Robežsardze un Jēkabpils Lūši, kas to turklāt paveikuši pirmo reizi vēsturē.

Vissmagāk finālu izdevās sasniegt valsts čempionei RTU/Robežsardze vienībai, kas pusfināla atbildes cīņā savā laukumā ar 0-3 (21:25, 30:32, 21:25) piekāpās Poliurs/Ozolnieki komandai. Tā kā rīdzinieki pirms nedēļas pirmajā spēlē uzvarēja ar tādu pašu rezultātu, trešdien bija nepieciešams "zelta sets", kur panākumu ar 25:23 izcīnīja pašreizējie čempioni.

RTU/Robežsardze sastāvā šajā mačā 19 punktus guva Rolands Ozoliņš, kamēr Ozolnieku vienībā ar 26 punktiem izcēlās Andris Zadovskis.

 pirms nedēļas RTU/Robežsardze guva uzvaru ar 3-0 (25:23, 25:23, 25:18).

Tikmēr Jēkabpils Lūši atbildes mačā izbraukumā ar 2-3 (25:20, 17:25, 25:23, 20:25, 14:16) zaudēja pagājušā gada kausa ieguvējai Biolars/Jelgava komandai, taču, pateicoties pirmajā spēlē gūtai pārliecinošai uzvarai, sasniedza Latvijas kausa finālu.

Atbildes cīņā Jelgavas komandas sastāvā 26 punktus guva Vitālijs Cinne, kamēr Lūšu sastāvā labākais punktu guvējs bija Pāvels Jemeļjanovs, kura rēķinā 20 punkti.

Pirmajā mačā pirms nedēļas Jēkabpils vienība bija pārāka ar 3-0 (25:19, 25:23, 25:17), kas nozīmēja, ka jelgavniekiem atbildes cīņā derēja panākums tikai ar tādu pašu rezultātu, lai pēc tam varētu aizvadīt "zelta setu" par iekļūšanu finālā.

Latvijas kausa fināls 11.decembrī tiks aizvadīts sporta namā Daugava, kur dienas laikā tiks noskaidroti Latvijas kausa uzvarētāji ne vien vīriešiem, bet arī sievietēm un U-19 vecuma grupās meitenēm un zēniem.

Pērn par Latvijas kausa ieguvējiem kļuva Biolars/Jelgava, kas finālā ar 3-0 (25:19, 25:15, 25:22) pārspēja Poliurs/Ozolnieki volejbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi