Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Samoilovs: Spēlē jau bija jūtams vieglums

"Prieks par uzvaru divos setos. Bija jau tuvu, lai atkal būtu trešais sets, taču beigās pievilkām. Pareizi nospēlējām taktiski, labi, agresīvi uzservējām, viņiem radās problēmas, un viss bija kārtībā," apmierināts ar sniegumu pēc trešās uzvaras PČ apakšgrupā bija Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs. Viņš kopā ar Jāni Šmēdiņu divos setos pārspēja nīderlandiešus Dānu Spījkersu un Kristiānu Vārenhorstu - 21:16, 21:18, nodrošinot uzvaru grupā un potenciāli pieticīgākus pretiniekus izslēgšanas turnīrā.

Savu labāko spēli Latvijas duets rādījis tieši izšķirošajos brīžos: "Sanāca, ka otrajā setā nevienu bloku nevarēju uzlikt, bet pašu pēdējo, izšķirošo, tomēr izdevās. Tas ir pats svarīgākais. Pludmales volejbolā jau tā ir, ka labāk uzlikt vienu bloku izšķirošā brīdī, nevis daudzus spēles laikā un izšķirošajā neuzlikt." 

Tāpat Samoilovs atzīmēja to, ka komanda beidzot atguvusies no pēdējā laikā iekrātā noguruma: " Jau bija jūtams vieglums. Sākam nedaudz atiet no Saulkrastu turnīra un iepriekšējiem turnīriem. Spēļu tomēr bija ļoti daudz, liela slodze."

"Arī starp trešajām vietām ir spēcīgas komandas, tāpēc tās vietas jau ir nosacītas," izredzes izlozē iegūt salīdzinoši pieticīgāku pretinieku 1/16 finālā vērtēja A.Samoilovs.

Tikmēr neapmierināts ar komandu sniegumu bija Genādijs Samoilovs, kurš trenē arī Toma Šmēdiņa un Ruslana Sorokina duetu. "Vajadzēja būt otrajiem grupā. Viss bija viņu pašu rokās. Paši izlaida uzvaru pret Austriju. Neskrēja, kaut kur staigāja. Paši vainīgi," par Toma un Ruslana neizmantoto iespēju iekļūt izslēgšanas turnīrā dusmīgs bija treneris. Ceturtdien grupas pēdējā spēlē duets ar 1:2 (21:17, 15:21, 11:15) zaudēja Danielam Milneram un Jergam Vuclam no Austrijas (43.). Tādējādi grupā mūsējie palika pēdējie un turnīrs beidzies ar dalītu 37.vietu.

"Vienai komandai ir bloks, bet aizsardzības nav. Otrai ir otrādi – ir aizsardzība, bet nav bloka. Ja vienā komandā ir laba noskaņošanās uz cīņu, tad otrajā... es pat nezinu. Nepatīk man ne noskaņojums, ne rezultāts. Nedrīkst neko tāpat vien dot pretiniekam," sacīja G.Samoilovs. "Ja esi mīkstais dzīvē, mīkstais laukumā, tad neko darīt. Mīkstais. Negribu ne par vienu runāt konkrēti, bet jūs jau paši redziet, kurš no viņiem, kad un kāpēc. " 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi