Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Sevastova pieveic talantīgo britu tenisisti Votsoni; iekļūst Patajas International turnīra 3.kārtā

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova Taizemē notiekošā Patajas WTA International sērijas turnīra otrās kārtas mačā ceturtdien ar rezultātu 7-6 (7:5), 4-6, 6-2 pieveica talantīgo britu tenisisti Heteri Votsoni.

Pirmajos divos geimos abas tenisistes apmainījās ar iegūtiem punktiem pie pretinieces serves, bet turpinājumā setā dominēja servētāja. Breikbumba Sevastovai bija pat 11.geimā, tomēr ne to, ne citas neizdevās izmantot, un pirmā seta liktenis izšķīrās taibreikā. Tajā Sevastova spēja no rezultāta 1:1 panākt 4:1 un saglabāja trīs punktu pārsvaru līdz pat seta beigām. 

Otrajā setā tenisistes ar breikiem apmainījās seta vidū, bet pēc tam Votsone vēlreiz Latvijas sportistes servi lauza devītajā geimā un vēl pēc brīža noveda setu līdz uzvarai. 

Trešais sets sākās sīvā cīņā, tomēr vairākas reizes izšķirošajās izspēlēs par punkta iegūšanu uzvarēja Sevastova, lēnām salaužot pretinieces pretestību un izcīnot panākumu. Mačs ilga divas ar pusi stundas. 

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Sevastova nopelnījusi 70 WTA ranga punktus, bet papildu desmit punkti viņai pienākas par kvalifikācijas sacensību pārvarēšanu. 

Patajas turnīra norisi jau otro dienu iespaido lietus. Trešdien netika aizvadīta neviena spēle, un arī ceturtdienas rītā mači nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ ilgstoši nevarēja notikt. 

Sevastova WTA vienspēļu rangā pašlaik ieņem 183.vietu, bet Votsone atrodas 40.pozīcijā un turnīrā izlikta ar astoto numuru. Iepriekš šomēnes Votsone sasniedza trešo kārtu Austrālijas atklātajā čempionātā, bet pērnā gada beigās Osakā viņa tika pie pirmā WTA kategorijas titula. 

Abām tenisistēm šī bija pirmā savstarpējā spēle. 

Nākamajā kārtā Sevastova tiksies Soranu Kirsteu no Rumānijas, kas savā otrās kārtas mačā ar 6-0, 7-6 (7:3) uzvarēja austrālieti Anastasiju Radionovu. Kirsteu sacensībās izlikta ar ceturto numuru un WTA rangā ieņem 30.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi