Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Swedbank Latvian open golfa sacensībās pēc pirmās dienas Gavars līderis, bet Dobele otrā

"Swedbank Latvian Open" pēc pirmās sacensību dienas Ozo Golf Club vadībā kungu konkurencē izvirzījies Mikus Gavars, bet dāmām Latvijas junioru izlases golfere Linda Dobele ir otrā, saglabājot izredzes starptautiskajā turnīrā pakāpties augstāk.

Gavars pirmajā kārtā nospēlēja ar 69 sitieniem, kas ir par trim sitieniem mazāk nekā teorētiski nepieciešamā norma (PAR), un iekrāja solīdu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem. Šobrīd otrajā vietā esošo izraēlieti Asafu Koenu Gavars apsteidz par pieciem sitieniem, bet brits Trevors Grejs ar +4 virs PAR noslēdz līderu trijnieku.

Dāmām sīvāko konkurenci Dobelei izrādīja Igaunijas spēlētājas. Vadībā ar 76 sitieniem (+4 virs PAR) izvirzījās Annika Meosa, kam Latvijas juniore zaudē vienu sitienu. Vēl vienu sitienu tālāk ir jau nākamā ziemeļu kaimiņvalsts golfere Mari Hutsi. Latvijas spēlētāja Elīza Vilde ar +8 virs PAR ieņem 4. vietu.

Kungu pirmajā desmitniekā ir vēl divi latvieši - Reinholds Pīrāgs ar +5 virs PAR dala 4. vietu, bet Tālivaldis Pētersons ir dalītā 9. vietā ar +7 virs PAR.

Latvijas golfa sezonas prestižākais starptautiskais amatieru turnīrs "Ozo Golf Club" laukumā turpināsies vēl sestdien un svētdien, kad golferi izspēlēs vēl divas kārtas. Sacensībās startē 68 kungi un 19 dāmas, kuri čempionu kausu īpašniekus noteiks trīs kārtu summā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi