Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

T.Šmēdiņš/Sorokins Grand Slam posmu Argentīnā noslēdz ar ieņemtu 17.vietu

Pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins piektdien piedzīvoja zaudējumu Argentīnas pilsētā Korrjentesā notiekošā Grand Slam turnīra izslēgšanas sacensību pirmās kārtas cīņā.

Ar 22.numuru izliktie T.Šmēdiņš/Sorokins aizvadītajā spēlē ar rezultātu 0-2 (15:21, 16:21) piekāpās Sebastjanam Dolingeram/Štefanam Vindšeifam no Vācijas, kuriem ticis 13.numurs.

Latvijas pārstāvji tādējādi dalību sacensībās noslēguši ar ieņemtu dalītu 17.vietu.

Pirms tam apakšgrupas turnīrā Latvijas duets trijās spēlēs izcīnīja vienu uzvaru, savā grupā ieņemot trešo vietu.

Pirmo reizi vēsturē Latviju Pasaules kausa pamatturnīrā pārstāvēja uzreiz trīs vīriešu pāri, no kuriem divi izkļuva no savām apakšgrupām.

Nepārspēti trīs apakšgrupas spēlēs palika Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri tādējādi automātiski kvalificējās izslēgšanas turnīra otrajai kārtai, kas pārim turnīrā garantē vismaz dalītu devīto vietu. Savukārt Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda piedzīvoja trīs zaudējumus un savā grupā ieņēma pēdējo, ceturto, pozīciju, dalību sacensībās noslēdzot ar ieņemtu dalītu 25.vietu.

Ja Samoilova/J.Šmēdiņa apakšgrupu varēja uzskatīt par vienu no iespējami vieglākajām, tad Pļaviņam un Pēdam bija viena no smagākajām grupām turnīrā.

Pēc grupu turnīra katras apakšgrupas uzvarētāji uzreiz kvalificējās izslēgšanas turnīra otrajai kārtai, bet grupu otrās un trešās vietas ieguvēji spēkojās izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Apakšgrupu ceturto vietu ieguvēji dalību sacensībās noslēguši ar ieņemtu dalītu 25.vietu.

Sezonas pirmajos divos posmos, kas risinājās Ķīnā, abas reizes pamatsacensībās startēja vienīgi Samoilovs/J.Šmēdiņš, kuri arī guvuši Latvijas pāru līdz šim augstāko sasniegumu, kad "Grand Slam" posmā Šanhajā ierindojās dalītā devītajā vietā.

Pēc Argentīnas posma savu iepriekšējo sadarbību atjaunos Pļaviņš/J.Šmēdiņš, kuri dosies uz Brazīliju, lai piedalītos Pasaules kausa pludmales volejbolā finālposmā. Savukārt Samoilovs apvienosies ar Pēdu un tāpat kā T.Šmēdiņa/Sorokina duelis dosies uz Vāciju, kur Bādenes pilsētā risināsies šīs sezonas pirmais Eiropas čempionāta posms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi