Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Tā bija treneru uzvara

Uzskatu, ka spēli ar Slovēniju vispirms uzvarēja Latvijas izlases treneri — gan pirms spēles izstrādājot spēles plānu, gan mača laikā to realizējot. Bija acīmredzams, ka Latvijas hokejisti laukumā izgāja uzvarēt gribošāki, ar augstāku motivāciju un pašatdevi. Bet par stabilitāti un uzticēšanos saviem spēlētājiem liecināja vārtsarga izvēle — un Masaļskis nepievīla.

Pirmajā trešdaļā gāja grūti. Nez, kā viss būtu turpinājies, ja slovēņi nebūtu trāpījuši pa stabu, bet vārtos. Tomēr tas, ar kādu centību cīnījās Latvijas izlase, deva pārliecību, ka agri vai vēlu mūsējie iemetīs un izcīnīs uzvaru. Tāpēc šādam panākumam ir divkārša vērtība, un domāju, ka šī spēle ne vienam vien mūsu hokejistam ir solis uz priekšu karjerā.

Komanda izskatījās divreiz ātrāka nekā pirmajās spēlēs, ļoti agresīvi spēlēja viduszonā, izjaucot slovēņu kombinacionālo saspēli. Un arī paši bija ļoti aktīvi uzbrukumā, par ko liecina daudzie pretinieku noraidījumi un divi „bullīši”. Ilgu laiku rezultāts turējās līdzīgs tikai uz slovēņu vārtsarga pleciem, bet beidzot salūza arī viņš — lielisks Ņiživija soda metiens, perfekts pretuzbrukums. Pēc otrās trešdaļas nebija šaubu par uzvaru, jo Latvijas izlase izskatījās fiziski krietni pārāka par tām pusotrām, divām maiņām, kas lielākoties bija uz laukuma Slovēnijas sastāvā.

Ceturtdaļfināls? Čempionātā jau ir bijuši vairāki pārsteidzoši rezultāti un favorītiem negaidīti grūtas spēles, tāpēc ar prognozēm nodarboties ir nepateicīga lieta. Katrā ziņā Latvijas izlasei vairs nav ko zaudēt. Uzvara ir devusi pozitīvas emocijas gan līdzjutējiem, gan pašiem hokejistiem. Atliek tik tāpat turpināt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi