Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Vācija bija spēcīgāka

Manuprāt, vācieši pusfinālā pietiekami nenovērtēja pretinieku. Turcijas izlasei nevarēja spēlēt puse no pamatsastāva, kas ļāva domāt, ka spēle būs viegla. Turki pārsteidza ar aktivitāti uzbrukumā un vācu futbolisti tam nebija gatavi, tāpēc arī zaudēja vārtus. Otrajā puslaikā Vācijas valstsvienība bija sakārtojusi savu spēli un izvirzījās vadībā, taču nepaveicās un atkal tika ielaisti vārti.

Pats jutu līdzi Turcijas izlasei, jo man patīk šādas, it kā vājākas, komandas, kas var pārsteigt favorītus. Turkiem šajā čempionātā veicās kā nevienam. Futbola dievs bija ar šo valstsvienību. Veiksme palīdzēja vairākās spēlēs pēdējās minūtēs izglābties no zaudējuma un uzvarēt.

Domāju, ja būtu jāspēlē papildlaiks, Vācija tik un tā apspēlētu turkus. Vācieši bija ieguvuši pārliecību un viņiem bija atlikusi vēl viena spēlētāju maiņa. Ja komanda ielaiž trīs vārtus, tad aizsardzību jāsauc par sliktu. Protams, aizsargiem ir ļoti grūti, ja jāspēlē pret tādiem meistariem kā Kloze un Podoļskis. Izvērtējot finālturnīra līmeni, Turcijas izlases aizsardzība izskatījās normāla. Daudzi Vācijas valstsvienības līderi vēl ir jauni, taču Švainštaigers, Lāms, Podoļskis savā vecumā jau spēlē nozīmīgu lomu komandas panākumos. Drīzumā viņi būs spožāko zvaigžņu līmenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi