Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Metta/LU futbolisti

Metta/LU futbolisti negaidīti uzvar RFS

Pie negaidītas uzvaras SynotTip Latvijas futbola virslīgas mačā sestdien tika pēdējā vietā esošā Metta/Latvijas Universitāte, kas savā laukumā ar 2:0 (2:0) pieveica RFS un pārtrauca astoņu spēļu sēriju bez gūtām uzvarām.

Šī mača rezultātu ar precīzu 11 metru soda sitienu 14.minūtē atklāja Dāvis Indrāns, turklāt tikai 15 minūtes vēlāk Kirils Ševeļovs panāca jau 2:0. Lai arī favorītu lomā atradās RFS, pirmā puslaika turpinājumā Metta/LU diezgan droši kontrolēja bumbu.

Otrajā puslaikā RFS gan pārņēma iniciatīvu, bet vārtus gūt neizdevās, lai gan tādu iespēju netrūka. Piemēram, 50.minūtē Igors Kozlovs nerealizēja 11 metru soda sitienu, jo mājiniekus glāba vārtsargs Dāvis Ošs. Mača turpinājumā Metta/LU pārliecinoši darbojās aizsardzībā, turklāt glāba arī Ošs.

Savukārt mača izskaņā pieredzējušais Gatis Kalniņš raidīja vēl vienu bumbu RFS vārtos, bet guvums netika ieskaitīts noteikumu pārkāpuma dēļ, turklāt neilgi pēc tam Kalniņš nopelnīja otro dzelteno kartīti.

RFS bija veikusi skaļu pieteikumu titulam, jo pirms sestdienas mača virslīgā nebija zaudējusi no augusta vidus (0:2 pret Liepāju/Mogo). Pēc tam sekoja viens neizšķirts un četru uzvaru sērija, turklāt iepriekšējā mačā ar 3:1 tika pārspēts līderis Jūrmalas Spartaks.

Šobrīd trešajā vietā esošā RFS ir vispārstāvētākais klubs Latvijas izlasē, jo uz oktobrī gaidāmajām spēlēm izsaukti pat septiņi Rīgas komandas futbolisti.

Savukārt Metta/LU uzvaras garšu nebija izjutusi kopš jūlija vidus, kad Liepājā svinēja uzvaru ar 1:0. Pēc tam virslīgā piedzīvoti seši zaudējumi un divreiz nospēlēts neizšķirti.

Sezonas pirmajā savstarpējā mačā Metta/LU uzvarēja ar 3:1, bet pēc tam sekoja divi panākumi RFS komandai (3:2 un 1:0).

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi