Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Garauča vārti pagarinājumā ieved Spartaku Latvijas kausa izcīņas pusfinālā

Pateicoties kapteiņa Edgara Gaurača vārtiem, valsts čempione Jūrmalas Spartaks ceturtdien Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla cīņā savā laukumā Slokā ar 1:0 (0:0, 0:0) pagarinājumā pieveica SynotTip virslīgas klubu Metta/Latvijas Universitāte (LU).

Mača ievadā abas komandas neizcēlās ar vērā ņemamām vārtu gūšanas iespējām, bet pirmā puslaika otrā pusē iniciatīva pārgāja Spartaks komandas rindās, tomēr pāris reižu teicami Metta/LU vārtos nospēlēja Dāvis Ošs.

Lai arī teritoriālais pārsvars laukumā piederēja jūrmalniekiem, lieliska iespēja atklāt rezultātu bija tieši Metta/LU komandai - 63.minūtē sitienu izdarīja Ņikita Ivanovs, tomēr bumba pamanījās atsisties pret abiem vārtu stabiem un ceļu vārtos neatrast. Pamatlaikā neviena no vienībām vārtus tā arī neguva, tāpēc duelis turpinājās pagarinājumā.

Arī papildlaikā abām vienībām nevedās ar vārtu gūšanu, tomēr 113.minūtē Spartaks beidzot atklāja rezultātu, kad pēc sitiena ar galvu izcēlās komandas kapteinis un direktors Gauračs. Noslēgumā tie arī bija vienīgie vārti šajā mačā, jūrmalniekiem sasniedzot kausa izcīņas pusfinālu.

Spartaks, kas pērn pirmo reizi kluba vēsturē kļuva par valsts čempioniem, ir arī šīs sezonas līderis, 15 spēlēs izcīnot 31 punktu, par pieciem apsteidzot Liepāja/Mogo. Tikmēr Metta/LU ar deviņiem punktiem 16 mačos ir pēdējā - septītā.

Abas komandas šosezon virslīgā tikušās trīs reizes, allaž uzvarot Spartakam, kas martā bija pārāks ar 4:2, maijā svinēja uzvaru ar 1:0, bet jūlija beigās bija pārāks ar 2:0.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi