Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Igaunijas futbolisti cieš sakāvi spēlē pret Īriju EČ izslēgšanas kārtā

Igaunijas futbola valstsvienība Eiropas čempionāta izslēgšanas kārtas pirmajā spēlē piektdien savā laukumā Tallinā ar 0:4 (0:1) zaudēja Īrijas izlasei. Atbildes spēle, kas acīmredzot būs formalitāšu kārtošana, paredzēta otrdien Dublinā.

Pirmajā puslaikā teritoriāls pārsvars piederēja laukuma saimniekiem, taču patiešām bīstamus momentus Igaunijas futbolisti pie Šeina Givena sargātajiem vārtiem neizveidoja. Savukārt īri vienu no nedaudzajām iespējām izmantoja - 13.minūtē pēc centrējuma soda laukumā ar galvu bumbu vārtu apakšējā stūrī raidīja Kīts Endrūss.

Desmit minūtes līdz pārtraukumam Igaunijas izlase palika desmit vīru sastāvā - par "pēdējās cerības sodu" otro dzelteno kartīti nopelnīja mājinieku aizsargs Stepanovs.

Otrā puslaika sākums aizritēja līdzīgā cīņā, taču īri atkal izmantoja vienu no savām retajām iespējām, kas izšķīra cīņas likteni. 67.minūtē mājinieku vārtsarga Pareiko atsito bumbu viesu spožākā zvaigzne Robijs Kīns asprātīgi pāradresēja Džonatanam Voltersam, kurš ar galvu raidīja to vārtos. 

Jau četras minūtes vēlāk pats Kīns vārtsarga atvairīto bumbu vārtos raidīja trešo reizi, bet pamatlaika beigās viņš realizēja arī 11 metru soda sitienu.

Drošu pamatu iekļūšanai finālturnīrā piektdien ielika arī Horvātijas izlases futbolisti, kuri viesos ar 3:0 (2:0) pieveica Turcijas valstsvienību. Jau otrajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Ivica Oličs, 32.minūtē Mario Mandžukičs guva otros vārtus, bet 51.minūtē Vedrans Čorluka arī trešos.

Pārējās spēlēs Bosnijas un Hercegovinas izlase nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Portugāli, bet Čehijas valstsvienība savā laukumā uzvarēja Melnkalni 2:0 (0:2). Vārtus otrajā puslaikā guva Vaclavs Pilars (63.) un Tomašs Sivoks (90.+2).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi