Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Latvijas futbola izlase nākamā gada augustā aizvadīs pārbaudes spēli ar Igauniju

Latvijas futbola valstsvienība nākamā gada 14.augustā Tallinā aizvadīs pārbaudes spēli ar Igauniju, piektdien vēsta abu valstu futbola federācijas.

Pārrunu līmenī starp abām federācijām šobrīd tiek apsvērta ideja šajā spēlē A le Coq stadionā sapulcināt arī abu valstu dziedošo kolektīvu un koru pārstāvjus.

Pirmoreiz šādu "dziesmu festivālu tribīnēs" Igaunija sarīkojusi šogad pārbaudes spēlē ar Poliju, ko viesu komanda nosaukusi par bezprecedenta un fantastisku pieredzi.

Šī gada septembrī abas federācijas vienojās arī par kopēja futbola turnīra atjaunošanu, kas paredz diennakts laikā katrā valstī aizvadīt ne mazāk kā simts (100+) spēles starp abu valstu profesionālajām un amatieru futbola komandām. 2013.gada 29.jūnijā šāds futbola turnīrs notiks otro reizi vēsturē, un par tā ģeogrāfisko centru kļūs Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrs Staicele.

Igaunijas Futbola federācija apkopojusi, ka abas komandas līdz šim savā starpā aizvadījušas 50 oficiālās spēles, kurās igauņi tikuši vien pie deviņām uzvarām, bet 17 cīņas noslēgušās neizšķirti.

Kā ziņots, nākamo oficiālo pārbaudes spēli Latvijas izlase aizvadīs 2013.gada 6.februārī, kad izbraukumā spēkosies ar Japānu.

Savukārt nākamais Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mačs Latvijai gaidāms 22.martā, kad izbraukumā būs jāspēkojas ar Lihtenšteinu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi