Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LFF aizturējusi Daugavpils Daugava pienākošos 120 000 eiro

Latvijas Futbola federācija (LFF) pašlaik ir aizturējusi Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) prēmiju naudu spēļu sarunāšanas skandālā iesaistītajam Daugavpils klubam Daugava, aģentūrai LETA apstiprināja federācijā.Šosezon Daugavas komanda startēja UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, kur jūlijā negaidīti nepārvarēja Farēru salu kluba Leirvīkas Vikingur Gota barjeru, divu spēļu summā zaudējot ar 2:3.

Par dalību sacensībās Daugavas komandai no UEFA pienācās 120 000 eiro prēmija, tomēr LFF pašlaik, ritot izmeklēšanai, līdzekļus ir pieturējusi.Kā ziņots, iepriekšējā trešdienā saistībā ar iespējamu spēļu sarunāšanu tika aizturēti Daugavpils Daugavas galvenais treneris Ivans Tabanovs no Moldovas, kā arī vienības futbolisti Aleksandrs Vlasovs un Jevgeņijs Kosmačovs. Kopā lietā ir astoņi aizturētie. Pēc neoficiālas informācijas, starp aizturētajiem ir arī uz mūžu no Latvijas futbola diskvalificētais bijušais Daugavpils kluba Dinaburg prezidents Oļegs Gavrilovs, kuram vienīgajam kā drošības līdzeklis piemērots arests.

Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins, nesaucot aizdomās turētā vārdu, apstiprināja, ka apcietinājums piemērots organizētājam, bet pārējiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Kā atzinis LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, viņš vēlētos, lai Daugavpils vienība nekavējoties tiek izslēgta no virslīgas čempionāta, tomēr tas netiks darīts, un pēc piešķirtajām sankcijām nākamajā sezonā tā tāpat, visticamāk, nepastāvēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi