Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Mančestras United savā laukumā negaidīti zaudē Besiktas

Nevienai komandai trešdien neizdevās tikt pie ceļazīmes uz futbola Čempionu līgas izslēgšanas kārtu, taču vairākas vienības pirms pēdējās kārtas cīņām uzlaboja savu situāciju par iekļūšanu astotdaļfinālā."Manchester United", kas no B grupas jau ir garantējuši sev vietu astotdaļfinālā, pirmo reizi pēdējo četru gadu laikā cieta zaudējumu savās mājās.

"Old Trafford" stadionā mančestrieši ar 0:1 atzina Stambulas "Besiktas" pārākumu. Anglijas titulētais klubs pēdējo reizi savās mājās Čempionu līgā zaudēja 2005. gadā, kopš tā laika aizvadot 23 veiksmīgu spēļu sēriju.Citā B grupas spēlē Maskavas CSKA ar 2:1 uzvarēja Vācijas "Wolfsburg", pirms pēdējās kārtas tāpat kā pretinieki, saglabājot izredzes tikt izslēgšanas spēļu kārtā. Abām komandām ir pa septiņiem punktiem.Izredzes tikt labāko 16 skaitā, kas turpinās cīņu, A grupā saglabāja Minhenes "Bayern", savā laukumā ar 1:0 uzvarot Haifas "Maccabi". Vācijas futbola grandiem palīdzēja tiešo konkurentu Turīnas "Juventus" neveiksme Francijā, jo otrajā puslaikā ielaižot divus vārtus itāļi ar 0:2 zaudēja vietējai "Bordeaux", kam vieta astotdaļfinālā jau bija rokā. "Bordeaux" ir 13 punkti, "Juventus" astoņi, bet "Bayern" septiņi.    Pēc trešdienas spēlēm tuvu uzvarai C grupā ir Madrides "Real", kas savā laukumā ar 1:0 uzvarēja Šveices čempionus FC "Zurich". Madridiešu rindās pēc potītes traumas sadziedēšanas atgriezās Krištianu Ronaldu, kurš otrā puslaika vidū nomainīja Raulu. Izredzes tikt astotdaļfinālā šajā grupā saglabā arī "AC Milan" un Marseļas "Olympique", kas spēlēja neizšķirti 1:1. Madridei ir desmit punkti, Milānai astoņi, bet Marseļai septiņi.Uzvaru D grupā nodrošināja Londonas "Chelsea", kas ar 1:0 viesos uzvarēja "Porto". Cīņā par iekļūšanu Eiropas līgas izslēgšanas spēlēs Madrides "Atletico" spēlēja neizšķirti 1:1 ar Nikozijas APOEL no Kipras. Labākā situācijā ir Spānijas klubs, kam ir trīs punkti, kamēr kipriešiem divi.Čempionu līgas astotdaļfinālā iekļūs katras grupas divas labākās komandas, bet trešo vietu ieguvējas spēlēs Eiropas līgas izslēgšanas spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi