Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Pēc svētkiem sekoja paģiras

Skaistos Latvijas futbola virslīgas atklāšanas svētkus sabojāja viena aizdomīga spēle. Piektdien pilsētā, kurā piedzimst vējš, pārpildītu Daugavas rezerves stadiona tribīņu priekšā jaundibinātais klubs Liepāja azartiskā mačā ar 2:1 pārspēja _Metta/_LU. Patīkamo futbola svētku noskaņu izjauca sestdienas mačs Kauguros, kuram, visticamāk, bija saistība ar azartspēlēm, nevis tikai sportisku azartu. Jūrmala ar 1:3 atzina Jelgavas pārākumu. Zemgaliešu treneris Sergejs Golubevs pēc mača atzina godīgi - tādu spēli uzvarēt nebija nemaz tik grūti...

Vēl pirms spēles sākuma totalizatora likmju monitoringa kompānija Federbet ziņoja Dienai, ka dienas pirmajā pusē nepamatoti strauji krities koeficients Jelgavas uzvarai. Mača 12. minūtē tiešajā likmju režīmā koeficients jelgavnieku uzvarai bijis tikai 1,2 (!), lai gan rezultāts tobrīd bija 0:0 un spēle ritēja nebūt ne vienos vārtos... Federbet izpilddirektors Frančesko Baranka ziņoja, ka Āzijas bukmeikeru kantoros likmes uz šo spēli nepieņēma, tātad tās tika veiktas Eiropā, tas ievērojami atvieglošot Interpola izmeklēšanu.

Pirmajā puslaikā jūrmalnieki vēl rādīja zobus pretiniekiem, taču otrajā bija vairs tikai pašu ēna. Līdz pretinieku soda laukumam viņi vēl tika diezgan bieži, bet tad parasti sekoja neprecīzas piespēles vai sitieni ne pa vārtiem, bet zvirbuļiem. Īsāk sakot, mājinieku uzbrukums otrajā puslaikā izskatījās pēc ne pārāk pārliecinošas imitācijas. Par aizsardzību nemaz nerunājot. Sevišķi nasks uz kļūdām bija pieredzējušais aizsargs ar izlases rūdījumu Pāvels Mihadjuks. Visi trīs Jelgavas vārti tika gūti vai nu pēc viņa kļūdas, vai pasivitātes, vēl dažās epizodēs viesi to neizmantoja.

«Kādi vēl komentāri? Ja uzvarējām, tad uzvarējām. Būšu godīgs - mums šādu spēli nebija grūti uzvarēt, īpaši otrajā puslaikā. Iesitām trīs vārtus un uzvarējām. Tas būs mans komentārs par šodienu. Tur nav ko daudz runāt,» atklāts un lakonisks pēc dīvainās spēles preses konferencē bija Jelgavas trenera asistents Sergejs Golubevs.

Nākamās spēļu kārtas kalendārs tiks apstiprināts šonedēļ pēc Skonto un Daugavas uzņemšanas vai neuzņemšanas Latvijas Futbola virslīgas biedru pulkā.

Visu rakstu Pēc svētkiem sekoja paģiras un pārējo 1.kārtas spēļu aprakstus lasiet pirmdienas laikraksta Diena 18./19.lpp.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Futbols


SMScredit.lv Latvijas virslīgas 1. kārta
Liepāja - Metta/LU 2:1 (Grebis 60., Afanasjevs 67. - Kalniņš 57.)
Ventspils - Daugava Rīga 2:0 (Abdultaofiks 56., 63.)
Jūrmala - Jelgava 1:3 (Huanma (11 m) 29. - Kozlovs 18., 75., 85.)
Spartaks - Daugavpils 0:1 (Fjodorovs 81.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi