Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rakels Cracovia komandā atgriežas ar vārtiem pamatlaika pēdējā minūtē

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels sestdien Krakovas Cracovia komandā atgriezās ar vārtiem pamatlaika pēdējā minūtē Polijas augstākās līgas mačā.

"Cracovia" savā laukumā ar 2:1 (0:0) apspēlēja Latvijas izlases aizsarga Igora Tarasova pārstāvēto Vroclavas "Šlask" vienību.

Rakels izcēlās spēles 90.minūtē, kad ātrā uzbrukumā saņēma bumbu soda laukumā un sita nekļūdīgi.

Rakels spēlēja visas 90 minūtes, bet Tarasovs uz zālāja izgāja 85.minūtē, kad rezultāts vēl bija 1:1.

Kā vēstīts, Rakels sezonu sāka citā Polijas komandā Poznaņas "Lech", bet tās sastāvā nespēja nostiprināties un janvārī līdz šī gada jūnija beigām tika izīrēts "Cracovia", kurā viņš savulaik jau spēlēja rezultatīvi.

Šajā nedēļas nogalē vienības aizvada pirmos mačus pēc ziemas pārtraukuma.

Polijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 41 punktu 22 spēlēs atrodas Varšavas "Legia", bet vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka" ar 31 punktu ir astotā.

Savukārt "Šlask" ar 27 punktiem ir desmitajā vietā, "Cracovia" guvusi 25 punktus un atrodas pozīciju zemāk, bet Vitālija Maksimenko un Vladislava Gutkovska pārstāvētā Ņidzicas "Termalica" ar 21 punktu ir 13.vietā.

Rakels jau pārstāvēja "Cracovia" komandu no 2014.gada janvāra līdz 2016.gada janvārim, 68 mačos izceļoties ar 28 vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kļūstot par vienu no veiksmīgākajiem leģionāriem Krakovas vienības vēsturē.

Sekmīgākā Rakelam bija 2015./16.gada sezonas pirmā puse, kurā viņš 20 Polijas čempionāta mačos iesita 15 vārtus. Pēc šāda veiksmīga nogriežņa Rakels noslēdza līgumu ar Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb "Championship" komandu "Reading", kurā nav spējis nostiprināties, tāpēc pirms šīs sezonas viņš tika izīrēts citai Polijas vienībai Poznaņas "Lech". Tās rindās uzbrucējs šoruden laukumā izgāja 11 Polijas ekstraklases un trijās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra spēlēs, bet ar vārtu guvumiem neizcēlās.

Rakels joprojām pieder "Reading" komandai un sākotnēji "Lech" vienībai tika izīrēts līdz šī gada gada jūnija beigām. Klubam pēc īres līguma beigām ir tiesības izpirkt Rakelu. Kā iepriekš tika vēstīts, "Cracovia" jau esot gatava spēlētājam pēc sezonas piedāvāt līgumu uz pāris gadiem.

Rakels 2016.gada sākumā pievienojās "Reading", pirmajā pussezonā 12 spēlēs gūstot trīs vārtus. Tomēr tā paša gada augustā viņš jau sezonas trešajā mačā guva potītes lūzumu. Kaut aptuveni februārī viņš jau bija gatavs spēlēt, līdz sezonas beigām uzbrucējs vairs ne reizi neiekļuva "Reading" pieteikumā.

Pirms tam Rakels Polijā spēlēja no 2010. līdz 2015.gada nogalei, pārstāvot Ļubinas "Zaglebie" un "Cracovia" komandas.

Rakels Latvijas izlasē aizvadījis 20 mačus, kuros ar vārtu guvumiem nav atzīmējies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi