Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

RFS futbolisti virslīgas mačā pārspēj vicelīderi Liepāju/Mogo

RFS futbolisti sestdien SynotTip Latvijas virslīgas 11.kārtas noslēdzošajā cīņā ar 2:0 (0:0) savā laukumā pieveica turnīra vicelīderi Liepāju/Mogo. Rīdzinieku labā pa vārtiem šajā mačā guva Leonīds Kovels un Daniils Ulimbaševs.

Tiesa, aptuveni šī mača pirmās 65 minūtes aizritēja diezgan neizteiksmīgā cīņā, abām komandām neradot labas vārtu gūšanas iespējas. Dueļa gaitu gan lauza Kovels, kurš 70.minūtē atklāja rezultātu. Pēcāk abu vienību futbolisti aktivizējās, Liepāja/Mogo vienībai cenšoties atrast veidus, kā panākt neizšķirtu. Tas gan nevainagojās panākumiem, turklāt 82.minūtē RFS futbolists Ulimbaševs panāca jau 2:0.

Pēc šāda pavērsiena arī Liepāja/Mogo komanda vairs tik ļoti neuzbruka, duelim noslēdzoties ar RFS uzvaru.

Sakarā ar nacionālajām izlasēm virslīgā tagad iestāsies divu nedēļu pauze.

Tamaza Pertijas vadītā Liepāja/Mogo pirms tam bija izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas, kamēr RFS vienībai pēc sestdienas mača tagad ir trīs panākumu sērija.

Iepriekšējā kārtā liepājnieki viesos ar 2:1 uzvarēja pastarīti Babīte/Dinamo, bet RFS grūtā cīņā ar 3:2 pieveica Metta/Latvijas Universitāte komandu.

Liepājniekiem šajā mačā bija jāiztiek bez sava uzbrukuma līdera Artūra Karašauska, kuram nespēlēja brīdinājumu normas sasniegšanas dēļ. Viņš ar sešiem gūtiem vārtiem dala pirmo vietu šīs sezonas virslīgas līderu labāko snaiperu sarakstā.

Abu komandu pirmā apļa cīņā, kas notika aprīļa vidū, ar 1:0 uzvarēja RFS, vienīgos vārtus gūstot Robertam Uldriķim, kurš pēc šī mača dosies uz Latvijas izlasi, jo ir iekļauts valstsvienības kandidātu sarakstā, kas gatavosies 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra cīņai pret Portugāli, kas Rīgā notiks 9.jūnijā.

No RFS komandas uz izlasi ir izsaukts arī aizsargs Aleksandrs Solovjovs un pussargs Aleksejs Višņakovs, kamēr no Liepājas kluba šoreiz neviens valstsvienības galvenā trenera Aleksandra Starkova uzmanību nav pievērsis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirmās trīs 11.kārtas spēles tika aizvadītas piektdien. Kārtas centrālajā spēlē, kurā tikās pērnā gada divas labākās Latvijas komandas, Jūrmalas Spartaks savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Jelgavu. Tikmēr Ventspils komanda savā laukumā ar 1:0 uzvarēja Babīte/Dinamo vienību, bet Riga komanda viesos spēlēja neizšķirti 0:0 ar Metta/Latvijas Universitāte komandu.

Pēc piektdienas spēlēm virslīgas kopvērtējuma vadībā ar 22 punktiem atrodas Jūrmalas Spartaks komanda, kam ar 19 punktiem seko Liepāja/Mogo un Jelgava. Tikmēr pa 17 punktiem ir Riga un Ventspils komandām, bet sestā ar 16 punktiem ir RFS.

Savukārt Metta/LU vienība ar deviņiem punktiem ir septītā, bet turnīra tabulu noslēdz Babīte/Dinamo, kas tikusi pie diviem punktiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi