Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ševčenko: Ukrainas uzvara pār Zviedriju ir vēsturiska

Ukrainas futbola izlases uzvara Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē pār Zviedriju ir vēsturiska, uzskata valstsvienības kapteinis Andrijs Ševčenko.

Kā ziņots, pirmdien savā debijas mačā Eiropas čempionātos Ukraina, kas ir viena no sacensību saimniecēm, ar 2:1 pārspēja Zviedriju.

Traumu dēļ 35 gadus vecais Ševčenko nevarēja piedalīties pusē aizvadītās sezonas, tomēr uz Eiropas čempionātu viņš atgriezies ļoti labā formā un mačā ar Zviedriju pirmdien guva divus vārtus.

"Jūtos lieliski. Šī mums bija vēsturiska spēle," pēc cīņas ļoti priecīgs bija Ševčenko, kurš Ukrainas valstsvienībā debitēja pirms 17 gadiem. "Jūtos it kā būtu 20, nevis 35 gadus vecs. Ja varētu izvēlēties sapņus, es vēlētos vēl un vēl izdzīvot šādu dienu."

"Vēlos pateikties visiem cilvēkiem, kuri strādāja ar mani pēdējā pusotra gada laikā. Man bija daudz kāju un muguras problēmu, tomēr tagad, pateicoties viņiem, atkal esmu vesels," teica pieredzējušais ukrainis.

"Andrijs neticēja, kad teicu par savu sapni, ka viņš gūs divus vārtus," pēc cīņas smaidīja arī Ukrainas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Blohins. "Zviedrijas izlase spēlēja uz neizšķirtu, un tāpēc viņiem uzbrukumā bija vienīgi Zlatans Ibrahimovičs. Tāpat viņi neievēroja fair play principu un guva savus vārtus laikā, kamēr viens mūsu spēlētājs laukumā gulēja savainots."

"Pēdējās minūtēs nespēlējām labi, tomēr noturējām uzvaru," teica Blohins. "Visi kritizēja mūs, sakot, ka esam slikti sagatavojušies, bet pierādījām pretējo."

"Šī ir lieliska diena Ukrainai, tomēr mums atlikuši vēl divi smagi mači grupu turnīrā," atgādināja Ševčenko.

Ukrainai D grupā vēl jātiekas ar Francijas un Anglijas izlasēm, kas pirmdien savstarpējā mačā nospēlēja neizšķirti – 1:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi