Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
"Atletico" rindās jāizceļ aizsarga Huanfrana prombūtne, turklāt veselības likstas piemeklējušas arī citus aizsargus

UEFA Čempionu līgas pusfinālā tiekas iepriekšējās sezonas finālisti Real un Atletico

UEFA Čempionu līgas futbolā pusfinālā šodien tiekas iepriekšējās sezonas finālistes - Spānijas galvaspilsētas Madrides komandas Real un Atletico.

Abu vienību duelis Real stadionā Santiago Bernabeu sāksies plkst.21.45 pēc Latvijas laika. Šo dueli tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic.

Šīs komandas savstarpēju dueli aizvadīja jau pagājušā gada UEFA Čempionu līgas finālā, kad uzvaru 11 metru pēcspēles sitienu sērijā Milānā izcīnīja Real. Vēl šī turnīra finālā šīs vienības spēkojās 2014.gadā, arī toreiz virsroku gūstot Real futbolistiem.

Zīmīgi, ka šīs abas vienības savstarpēju cīņu kādā no izslēgšanas turnīra fāzēm aizvada jau ceturto sezonu pēc kārtas, bet trijos iepriekšējos gadījumos uzvaru izdevies izcīnīt Real, kas UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniegusi jau septīto gadu pēc kārtas.

Šīs komandas savstarpēju cīņu Spānijas čempionāta ietvaros turpat Santiago Bernabeu stadionā aizvadīja vēl tikai aprīļa sākumā, duelim noslēdzoties ar neizšķirtu 1:1. Pirmajā aplī aizvadītajā cīņā Atletico savā laukumā piedzīvoja zaudējumu.

Real futbolisti ir pašreizējie Spānijas čempionāta kopvērtējuma līderi, jo 34 mačos izcīnījuši 81 punktu, bet tikpat punkti 35 spēlēs ir sīvākajai konkurentei Barcelona. Savukārt Atletico ar 71 punktu ieņem trešo vietu.

Krietni titulētākajiem Madrides Real futbolistiem par spēcīgāko klubu Eiropā izdevies kļūt 11 reizes, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Tikmēr Atletico trīs reizes bijusi otrā spēcīgākā kontinentā - bez 2014. un 2016.gada tas bija arī tālajā 1974.gadā.

Real komandai šajā mačā nāksies iztikt bez viena no saviem līderiem Gereta Beila, kā arī aizsarga Pepes, kamēr Atletico rindās jāizceļ aizsarga Huanfrana prombūtne, turklāt veselības likstas piemeklējušas arī citus aizsargus. Savukārt vēl tikai pirmdien Atletico oficiāli līdz 2022.gadam pagarināja līgumu ar 21 gadu veco franču aizsargu Liku Ernandesu.

Otrā UEFA Čempionu līgas pusfināla duelī trešdien pirmo maču aizvadīs Francijas komanda Monaco un Turīnas Juventus no Itālijas.

Atbildes cīņas gaidāmas nākamnedēļ.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas sacensību fināls 3.jūnijā tiks aizvadīts Kārdifā, Velsā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi