Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

AHL: Pātrūkst Jevpalova pārstāvētās Barracuda 14 uzvaru sērija; Bukartam atgriešanās

Amerikas Hokeja līgā (AHL) trešdien pārtrūka Latvijas hokejista Ņikitas Jevpalova pārstāvētās Sanhosē Barracuda iespaidīgā uzvarēto spēļu sērija, kamēr citā mačā pēc nedaudz vairāk kā trīs mēnešu pārtraukuma šajā turnīrā atgriezās latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts.

Barracuda iepriekš bija izcīnījusi 14 uzvaras pēc kārtas, bet trešdien mājās sīvā cīņā pēcspēles metienos ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) Sanhosē komanda zaudēja Teksasas Stars hokejistiem.

Laukuma saimnieki otrajā periodā nokļuva iedzinējos, taču 51.minūtē Raiens Karpenters panāca izlīdzinājumu, tomēr pēcspēles metienos labāka bija Stars, kurai uzvaru nodrošināja Ītens Vereks.

Jevpalovs, kurš izlaida iepriekšējo Barracuda spēli, ar rezultativitāti neizcēlās, trīs reizes meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības rādītāju -1.

Šosezon uzbrucējs 47 spēlēs pretinieku vārtsargus pārspējis 11 reizes, kā arī atdevis sešas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +9.

Tikmēr citā spēlē Springfīldas Thunderbirds ar Bukartu sastāvā, viesos atzina Hartfordas Wolf Pack pārākumu papildlaikā ar rezultātu 3:4 (1:1, 0:0, 2:2, 0:1).

Bukarts, kuru otrdien uz Thunderbirds izsauca no Austrumkrasta Hokeja līgas (ECHL) kluba Mančestras Monarchs, pa vārtiem nemeta, nopelnīja divas soda minūtes par bloķēšanu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Patlaban 21 gadu vecais Bukarts šīs sezonas sākumā AHL čempionātā Thunderbirds rindās aizvadīja 11 spēles, kurās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, taču novembra nogalē tika nosūtīts uz ECHL klubu Mančestras Monarchs, kur 28 spēlēs guva 15 vārtus un astoņas reizes asistēja partneriem.

Par spīti zaudējumam Barracuda ar 71 punktu 49 spēlēs joprojām saglabā vadību AHL kopvērtējumā un Klusā okeāna divīzijā, kamēr Atlantijas divīzijā pirmo vietu ieņem Teodors Bļugers un Vilksbāres/Skrentonas Penguins komanda, kura tikusi pie 79 punktiem 56 mačos.

Thunderbirds Atlantijas divīzijā ar 54 punktiem 56 spēlēs ir pirmspēdējā septiņu komandu konkurencē, bet Ziemeļu divīzijā vadībā ar 66 punktiem 55 cīņās atrodas Sirakjūsas Crunch, kur spēlē vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Barracuda šosezon ir izcīnījusi 72,4% punktu, kamēr Penguins ar 70,5% izcīnītu punktu ir otrā visā līgā.

AHL regulārajā čempionātā komandas neaizvada vienādu spēļu skaitu, tāpēc ieņemto vietu secībai tiek skaitīti procentuāli iegūtie punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi