Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ak Bars ar Morozovu un bez Dārziņa

Gagarina kausa ieguvēju viesizrādes Rīgā turpinās. Aizbrauca KHL 2011. gada čempioni Ufas Salavat Julajev, nākamie dienaskārtībā ir 2009. un 2010. gada KHL uzvarētāji divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji Kazaņas Ak Bars. RīgasDinamo un Ak Bars spēles sākums trešdien pulksten 19.30 Arēnā Rīga. Tiešraide LTV7.

Šī būs jau otrā abu komandu sezonas spēle. 13. septembrī KHL pirmajā spēlē Kazaņā rīdzinieki zaudēja ar 2:5. Spēles gaitā bija pat 0:4. Nelāgas atmiņas par spēli palikušas aizsargam Kristapam Sotniekam. Mača 9. minūtē Kristaps saņēma 5+20 minūšu noraidījumu par sitienu ar celi, un Ak Bars panāca 2:0 vadību. Sotnieka «upuris» Vadims Homickis pēc savainojuma izārstēšanas ir atgriezies ierindā.

Pagājušās sezonas Rīgas Dinamo līderi Lauri Dārziņu spēlējam pret savu bijušo klubu Rīgā laikam jau šosezon neredzēsim. Dārziņš ārstē pleca savainojumu un ierindā plāno atgriezties februāra nogalē. Abas komandas ir dažādās konferencēs, tāpēc Ak Bars šosezon vēlreiz Rīgā var viesoties tikai tādā gadījumā, ja kazaņieši un rīdzinieki aizspēlējas līdz Gagarina kausa finālam.

Ak Bars šosezon savus līdzjutējus īpaši nelutina. Komandai 28 spēlēs ir 43 punkti, arī rīdziniekiem ir 43 punkti tikai 30 spēlēs. Kazaņas komanda Austrumu konferencē ieņem pieticīgo sesto vietu. Slikti ir tas, ka Ak Bars Rīgā ir apņēmības pilns reabilitēties par pāridarījumu Mitiščos. Iepriekšējā spēlē Kazaņas komanda «bullīšos» zaudēja Atlant (0:1). Komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pēc spēles norādīja, ka viņa komanda no tiesnešu puses tikusiabižota. Divas reizes nācies spēlēt trijatā pret pieciem mājiniekiem, tāpēc ir bažas, ka soģi šoreiz varētu būt īpaši labvēlīgi pret Kazaņas komandu, turklāt viens no arbitriem būs Vjačeslavs Bulanovs, kas iepriekš nav izrādījis simpātijas rīdziniekiem.

Ak Bars līderis ir Krievijas izlases kapteinis 2011. gada pasaules čempionātā Aleksejs Morozovs. No viņa gan tiek gaidīts vairāk. Morozovs komandā ir rezultatīvākais ar 20 (7+13) punktiem, tomēr KHL ir ārpus labāko trīsdesmitnieka, kurā vietas ir trim rīdziniekiem (4. M. Rēdlihs, 21. Karsums, 28. Sprukts). Rīdzinieki nenoturēja Salavat Julajev līderi Aleksandru Radulovu. Jācer, ka izdosies neitralizēt Morozovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sss

Pievērs uzmanību!

Pieci AK Bars spēlētāji - aizsargi Konstantīns Korņejevs, Iļja Ņikuļins, Jevgeņijs Medvedevs, kā arī uzbrucēji Aleksejs Tereščenko un Jevgeņijs Bodrovs - ir iekļauti Krievijas izlasē decembra Eirotūres spēlēm Maskavā. Vairāk - seši spēlētāji - ir tikai no SKA

Ak Bars galvenais treneris ir Latvijas izlases konsultants 2008. gada pasaules čempionātā Kanādā Vladimirs Krikunovs. Viņa palīgs ir Vasilijs Tihonovs, kurš trenera karjeru sāka Rīgā. Ak Bars sastāvā ir Lauris Dārziņš, bet pleca traumas dēļ viņš nespēlēs

KHL čempionāta septiņās savstarpējās spēlēs Dinamo uzvarējis divas (2:0; 3:1), Ak Bars - piecas reizes (3:2; 4:2; 5:4 b.; 2:1, 5:2)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi