Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Augsto izmaksu dēļ Krievijas hokeja izlase neaizvadīs plānoto treniņnometni Sočos

Augsto ledus izmaksu dēļ tomēr nenotiks augustā plānotā Krievijas hokeja izlases treniņnomene Sočos, kur 2014.gada februārī paredzētas ziemas olimpiskās spēles. Tā vietā izlases hokejisti uz Sočiem dosies, lai apskatītu olimpiskos objektus un saliedētu komandu.

Vēl viens nometnes atcelšanas iemesls bijis arī tas, ka spēļu rīkotāji cīnās ar ledus kvalitātes problēmām, turklāt pat viena vienīga treniņu diena olimpiskajos objektos Krievijas Hokeja federācijai (KHF) izmaksātu prāvu summu.

"Augustā ierodoties Sočos, mūsu hokejisti savām acīm varēs redzēt to, cik daudz dzimtā valsts paveikusi olimpisko spēļu uzņemšanā. Aplūkot arēnas, olimpisko ciematu un pārējos objektus, kā arī iegūt to apziņu, ka 2014.gada februārī viņiem būs kāds svarīgs uzdevums. Jāspēlē tā, lai 150 miljoniem valsts iedzīvotāju būtu lepnums vērot viņu sniegumu uz ledus. Ja Kovaļčuks&Co Sočus atstās ar šīm sajūtām, mūsu uzdevums būs izpildīts," sacīja KHF izpilddirektors Valerijs Fesjuks.

Krievijas hokejisti olimpiskajos turnīros pie medaļām nav tikuši kopš 2002.gada, kad Soltleiksitijā ieguva bronzu. Savukārt pasaules čempionātos pēdējos gados ievākta iespaidīga medaļu raža, tai skaitā trīs čempionu tituli (2008, 2009, 2012). Tiesa, šopavasar pasaules čempionātā Helsinkos un Stokholmā Krievija ieņēma tikai 6.vietu, turnīra gaitā piedzīvojot apkaunojošu zaudējumu Francijai (1:2) un ceturtdaļfinālā ciešot sagrāvi cīņā ar ASV (3:8).  Galvenais treneris Zinetula Biļjaļetdinovs gan savu amatu saglabāja un vadīs komandu arī Sočos.

Olimpiskais hokeja turnīrs ilgs no 12. līdz 23.februārim un tajā ceturto reizi pēc kārtas piedalīsies arī Latvijas hokeja izlase.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi