Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bārtulim teicama spēle NHL

Ļoti veiksmīgu spēli NHL aizvadījis aizsargs Oskars Bārtulis. Viņš reizi rezultatīvi piespēlēja un nopelnīja teicamu lietderības koeficientu +2 spēlē, kurā viņa pārstāvētā Filadelfijas Flyers ar 3:0 atstāja "sausā" Kalgari Flames hokejistus.

Bārtulis, kurš šoreiz laukumā bija vairāk nekā 15 minūtes, rezultatīvi asistēja komandas otro vārtu guvējam Klodam Žirū trešā perioda pašā sākumā. Divus vārtus filadelfiešu labā guva Maiks Ričardss.

Flyers vārtsargs Rejs Emerijs atvairīja visus 18 metienus un desmito reizi karjerā palika nepārstēts. Šī viņam bija trešā "sausā" uzvara sezonā.

Bārtulis pēdējās spēlēs ir pamazām uzlabojis savu bilanci. Tagad pēc aizvadītajām 40 spēlēm viņa lietderības koeficients ir -10, latvieša rēķinā ir septiņas rezultatīvas piespēles un 22 soda minūtes.

Austrumu konferences kopvērtējumā Flyers ar 59 punktiem ieņem sesto pozīciju.

Ar hat-trick izcēlās Pitsburgas Penguins viens no līderiem Sidnijs Krosbijs. Viņš raidīja trīs ripas Bufalo Sabres vārtos, turklāt to izdarīja otrajā periodā astoņu minūšu laikā. Penguins uzvarēja ar 5:4.

Anaheimas Ducks vārtsargs Jonass Hillers atvairīja visus 33 metienus un sekmēja komandas uzvaru ar 3:0 pār Floridas Panthers. Ducks rindās Raiens Geclafs izcēlās ar vārtu guvumu un piespēli, vārti arī veterāna Tēmu Selannes rēķinā. 

13 zaudējumu sēriju pārtraukuši Edmontonas Oilers hokejisti, kas ar 4:2 pārspēja Karolīnas Hurricanes. Turklāt Oilers šogad vēl nebija uzvarējuši (pēdējā uzvara 30.decembrī savā laukumā pār Maple Leafs). Ja Oilers zaudētu arī šajā spēlē, tad tiktu atkārtots kluba antirekords: edmontoniešu garākā zaudējumu sērija bijusi 14 spēļu garumā un tas notika 1993.gadā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi