Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Bijušais Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Vorobjovs pēc ilgāka pārtraukuma tiek pie darba

Pazīstamais krievu speciālists Pjotrs Vorobjovs kļuvis par Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas Sanktpēterburgas SKA-1946 galveno treneri.

"Lēmums par Pjotra Iļjiča nozīmēšanu mūsu jaunatnes komandas galvenā trenera amatā nav spontāns. Sadarbības iespējas izskatījām vēl pagājušajā sezonā, un pašlaik beidzot vēlmes sakritušas ar iespējām," teikts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempiones Sanktpēterburgas SKA mājaslapā internetā, stāstot, ka Vorobjovs ne tikai attīstīs jaunos spēlētājus, bet arī nodos savas zināšanas kluba jaunatnes akadēmijas treneriem.

Aizpagājušajā nedēļā SKA-1946 komanda savā laukumā divreiz pārspēja arī Latvijas vienību Rīga, bet nākamajā mēnesī neilgi pēc Ziemassvētkiem Sanktpēterburgas komandai plānots arī viesoties Rīgā.

SKA-1946 komanda šosezon tikusi pie 31 punkta 20 spēlēs, Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņemot piekto vietu, bet Rīga ar 21 punktu 21 spēlē atrodas septītajā vietā starp astoņām komandām,

Pašlaik 66 gadus vecais Vorobjovs iepriekšējo reizi par treneri strādāja 2013./14.gada sezonā, kad vadīja KHL vienību Jaroslavļas Lokomotiv, tomēr vēl pirms sezonas noslēguma viņš veselības problēmu dēļ lūdza sevi atbrīvot no amata.

Pirms tam Vorobjovs trenēja arī Lokomotiv komandu, kad tā tika atjaunota pēc traģiskās aviokatastrofas un spēlēja Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL), kā arī Lokomotiv MHL komandu.

Savā spēlētāja karjerā Vorobjovs ilgstoši pārstāvēja Rīgas Dinamo komandu un tieši tajā arī sāka trenera darbu. Pēc tam viņš vadījis dažādas komandas Krievijā un Vācijā, bet 2006.gada pasaules čempionātā Rīgā trenēja Latvijas izlasi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi