Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bukarta vārti neglābj komandu no zaudējuma Čehijas čempionāta mačā

Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien guva vārtus Čehijas augstākās hokeja līgas mačā, taču neglāba Ostravas Vīktovice Ridera komandu no zaudējuma.

Ostravas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 1:5 (0:0, 1:3, 0:2) piekāpās Prāgas "Sparta" komandai, no kuras viņš ir izīrēts "Vīktovice Ridera" vienībai.

Bukarts vārtus guva otrā perioda septītajā minūtē, kad izslidoja viens pret pretinieku vārtsargu un raidīja ripu tīklā. Spēles turpinājumā viesi guva piecus bezatbildes vārtus un Bukarts ar savu komandu piedzīvoja zaudējumu.

Latvijas izlases uzbrucējs šajā cīņā uz ledus pavadīja 22 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem, uzvarēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Citā spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Ralfs Freibergs, kura pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) piekāpās Tršinecas "Ocelārži" komandai, kuras sastāvā nebija savainotā Gunta Galviņa.

Tikmēr laukumā nedevās aizsargs Oskars Cibuļskis un uzbrucējs Māris Bičevskis, kuru pārstāvētā Hradeckrālovas "Mounfield" mājās ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pārspēja "Mlada Boleslav" hokejistus.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk ir "Ocelārži", kas ar 21 punkti 11 cīņās ir līderpozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi