Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Dārziņš Ak Bars sastāvā atgriežas ar gūtiem vārtiem, komandai trešā uzvara Austrumu finālā

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc astoņu spēļu pārtraukuma atguvis vietu KHL kluba Kazaņas Ak Bars sastāvā, atgriežoties ar gūtiem vārtiem. Latvietis ceturtdien Austrumu konferences fināla ceturtajā mačā viesos ar Čeļabinskas_ Traktor _pamatlaika izskaņā panāca neizšķirtu 5:5, bet papildlaikā triumfēja kazaņieši.

Jau pirmajā periodā divu ripu pārsvaru ieguva Traktor, taču Ak Bars vienus vārtus atguva paša izskaņā. Jau otrās trešdaļas sākumā pēc Denisa Kuļjaša un Artjoma Lukjanova precīzajiem metieniem vadībā jau Kazaņa, bet nepilnu trīs minūšu laikā ar diviem gūtiem vārtiem atbildēja Traktor čehu leģionārs Jans Bulis.

Trešā perioda vidū Petri Kontiola panāca jau 5:3 laukuma saimnieku labā, bet Ak Bars tomēr spēja atspēlēties. Pamatlaika 56.minūtē kapteinis Aleksejs Morozovs ar saviem otrajiem gūtajiem vārtiem mačā vispirms samazināja rezultāta starpību līdz vieniem vārtiem, bet 28 sekundes vēlāk Dārziņš, izmantojot pretinieku kļūdu, izrēķinājās ar Traktor vārtsargu Maiklu Gārnetu - 5:5.

Papildlaikā abas komandas uzbruka ļoti aktīvi un iespēju gūt vārtus bija gana daudz, līdz veiksme mača 77.minūtē uzsmaidīja Ak Bars - uzvaras vārtus ar izcili precīzu metienu devītniekā no tuvas distances guva Daniss Zaripovs. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām Ak Bars nu ir vadībā ar 3:1.

Dārziņš trešajā uzbrucēju virknējumā uz ledus pavadīja 18 minūtes un septiņas sekundes, izceļoties ar trim metieniem, divi no tiem papildlaikā. Play-off Laurim kopumā septiņās spēlēs četri gūti vārti. Savukārt regulārajā sezonā viņš 28 mačos izcēlās ar 12 (4+8) punktiem.

Pirmajos divos Austrumu konferences finālsērijas mačos savā laukumā ar 2:1 papildlaikā un 3:1 uzvarēja Kazaņa, bet trešdien Čeļabinskā, pateicoties mača 99.minūtē gūtajiem vārtiem, ar 1:0 pārāki bija Traktor.

Sērijas piektā spēle svētdien norisināsies Kazaņā - uzvaras gadījumā divkārtējie čempioni Ak Bars kvalificēsies Gagarina kausa finālam.

Rezultāts 3:1 ir arī Rietumu konferences finālsērijā, kur vadībā pret Sanktpēterburgas SKA atrodas pašreizējie Gagarina kausa īpašnieki Maskavas Dinamo. Piektā spēle sestdien Sanktpēterburgā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi