Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dinamo ar faktiem atspēko Lipmana izteikumus preses konferencē

Rīgas ''Dinamo'' hokeja komandas mārketinga nodaļa ar faktiem atspēko Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidenta Kirova Lipmana izteikumus ceturtdien notikušajā preses konferencē, kurā viņš apgalvojis, ka iespējamā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komandas Floridas ''Panthers'' ierašanās septembrī Rīgā ir LHF nopelns.

Ar 20. martu datētajā elektroniskā pasta vēstulē ''Dinamo'' mārketinga konsultants Peters Melkvists no Zviedrijas pārsūtījis NHL Eiropas nodaļas vecākā viceprezidenta Kena Jafes vēstuli ar informāciju par ''Panthers'' prasībām, lai tā varētu aizvadīt spēli pret ''Dinamo''.

''Melkvists ir mūsu partneris un mārketinga konsultants,'' aģentūrai BNS sacīja ''Dinamo'' mārketinga direktors Mārtiņš Kalniņš.

Spēles cena ir 500 000 ASV dolāru, kurā iekļauts honorārs viesu komandai, NHL un NHL spēlētāju asociācijas vadības apmaksa, pārlidojums, viesnīcas izmaksas un samaksa tiesnešiem. Spēles arēnā jābūt NHL kvalitātei atbilstošam ledum, NHL apstiprinātām apmalēm un aizsargstikliem, ģērbtuves un treniņu istabas. Spēli tiesās NHL tiesneši un tā notiks pēc NHL noteikumiem.

''Dinamo'' un ''Panthers'' spēli paredzēts aizvadīt 27. vai 28. septembrī. ''Dinamo'' atlicis tikai pateikt savu ''jā'' vai ''nē'' par šādas spēles sarīkošanu, un lēmums, kur galavārds pieder kluba padomei, varētu notikt nākamnedēļ, BNS sacīja Kalniņš.

Latvijas izlases preses konferencē ceturtdien Lipmans pavēstīja, ka ir devies uz ASV, lai noorganizētu Rīgā NHL spēli. Pēc viņa sacītā Rīgas ''Dinamo'' sākotnēji bija pavēstījusi, ka runājusi ar kādu zviedru, lai gan NHL pārstāvji pateikuši, ka tā šādas lietas nekārtojot, ka to varot veikt tikai ar LHF starpniecību.

Lipmans esot ticies ar vienu no NHL viceprezidentiem, taču tikšanās ar NHL komisāru Gariju neesot iznākusi. LHF prezidents vēlējies sarunāt, lai aiznākamajā sezonā Latvijā tiktu aizvadīta kādas no NHL regulārās sezonas spēlēm, kā tas jau notiek Eiropā.

Spēli Latvijā NHL vēlējušies, lai pārbaudītu vai viss var risināties augstākajā līmenī. NHL vēlējusies pārbaudes spēli ar Latvijas izlasi, taču viņš piedāvājis ''Dinamo'', bet pēc tam pasniegts saraksts no kā izvēlēties pretiniekus. Lipmanam pēc atgriešanās no ASV šķitis smieklīgi, ka presē parādījusies informācija, ka spēli organizē ''Dinamo''.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi