Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Džeriņš pēc zaudējuma Ak Bars: Jāmācās no šīm kļūdām

"Zaudējumā nevar atrast tikai vienu lietu, nevar vainu novelt, piemēram, tikai uz vairākuma realizāciju. Otrajā periodā mēs pilnībā pazaudējām savu spēli, kuru atguvām tikai trešā perioda otrajā pusē, kad jau spēlējām kā pirmajā trešdaļā. Tāpēc nevar novelt vainu tikai uz vairākumu. Es domāju, ka kaut kur pazaudējām koncentrēšanos pēc viņu diviem ātrajiem goliem," pēc Rīgas Dinamo zaudējuma Kazaņas Ak Bars (2:3 papildlaikā) Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas otrajā mačā, sacīja rīdzinieku uzbrucējs Andris Džeriņš.

"Pirmo periodu iesākām labi. Tas otrais periods mums klibo. Mums ir jāmācās no šīm kļūdām un jāmēģina nospēlēt konstantāk visu spēli vienā līmenī," komandas interneta mājaslapā citēts hokejists.

Džeriņš spēles laikā vairākkārt iesaistījās asumos ar Kazaņas spēlētājiem. "Nebija jau tā, ka Kazaņa mani medīja, domāju, vienkārši tā trāpījās, ka es biju arī notikumu vidū. Bet tas jau hokejam piestāv." 

Dinamo vēl gan var sasniegt turnīra finālu - trešdienas vakarā plkst.19.30 notiekošajā spēlē starp Ak Bars un Jaroslavļas Lokomotiv nepieciešama Miķeļa Rēdliha pārstāvētās Lokomotiv komandas uzvara. "Kas būs pretī, tas būs un ar to spēlēsim. Protams, ka gribētos spēlēt finālā. Ja šodien būtu vinnējuši, tad arī būtu fināls. Tagad jāskatās, ka viņi nospēlēt rīt. Kā šodien teica treneris – paldies Dievam, šī bija tikai pārbaudes spēle nevis regulārās sezonas mačs. Šodien mēs zaudējām divus punktus pārbaudes nevis KHL spēlē," sacīja Džeriņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi