Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Girgensona pārstāvētās Sabres komandas jaunais prezidents amatu apvienos ar darbu futbola komandā

Par jauno latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bufalo "Sabres" prezidentu nosaukts Rass Brendons, vēsta informācija kluba mājaslapā.

Zīmīgi, ka Brendons, kļūstot par Sabres vadītāju, nepametīs savu esošo Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Bufalo Bills prezidenta amatu.

"Pagājušā gada oktobrī iegādājāmies Bufalo Bils komandu. Kopš tā brīža arvien vairāk pārliecināmies, cik labi Brendons māk pārvaldīt klubu," skaidroja Bills un Sabres īpašnieki Terijs un Kims Pegulas. "Tagad ir ļoti atbilstošs laiks, lai piešķirtu viņam papildu atbildību. Viņam būs jāpanāk, ka abas vienības strādā spēcīgā sinerģijā."

Abi Pegulas pateicās iepriekšējam Sabres prezidentam Tedam Blekam, kurš šī amata pienākumus pildīja kopš 2011.gada, par ieguldīto darbu komandas attīstīšanā. Terijs un Kims Pegulas Sabres savā īpašumā ieguva 2011.gadā. 

"Vēlos pateikties par kluba īpašnieku izteikto uzticību. Komandā ir ļoti spēcīgs personāls, taču ticu, ka visu var uzlabot un attīstīt vēl vairāk," uzskata jaunais prezidents Brendons. Viņš par Bills prezidentu kļuva 2013.gada janvārī, taču komandas darbā iesaistījās jau kopš 1997.gada.

Kā zināms, gaidāmajā sezonā pie Sabres stūres nebūs Latvijā pazīstamais kanādiešu speciālists Teds Nolans un nu jau bijušais vārtsargu treneris Artūrs Irbe. Viņu vietā klubs piesaistījis jaunu galveno treneri Denu Bilsmā un viņa palīgus pieredzējušo Teriju Mareju, kurš kā galvenais treneris NHL aizvadījis 15 sezonas, Deivu Bāru un Denu Lambertu, kurš pagājušajā sezonā kā Kelounas Rockets vienības galvenais treneris kļuva par Rietumu hokeja līgas (WHL) čempionu.

Pēc pagājušās sezonas no NHL pastarītes Sabres galvenā trenera amata tika atbrīvots agrāk Latvijas izlasi vadījušais Nolans, kā arī viņa palīgs Denijs Flinns. Savukārt ar Latvijas izlasē strādājušo Tomu Kūlenu, kā arī vēl vienu palīgu Braienu Trotjē netika pagarināti līgumi.

Bufalo komanda pagājušajā NHL regulārajā sezonā tika pie 54 punktiem 82 spēlēs, kas bija vien par diviem punktiem vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Vienība otro sezonu pēc kārtas palika visas līgas pēdējā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi