Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Girgensonam 13 spēka paņēmieni, otrās zvaigznes tituls un zaudējums Toronto

Ļoti aktīvais latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona sniegums gan trešdien neglāba Bufalo Sabres no trešā zaudējuma pēdējās četrās NHL regulārā turnīra spēlēs - 3:4 pēcspēles metienos izbraukumā pret Toronto Maple Leafs.

Girgensons šajā spēlē uz ledus Bufalo trešajā maiņā pavadīja 20:45 minūtes (1:02 vairākumā), izpildot sešus metienus pa pretinieku vārtiem, 13(!) spēka paņēmienus (NHL sezonas rekords) un nopelnot negatīvu lietderības rādītāju -1. Par savu aktīvo sniegumu latvietis izpelnījās spēles otras spožākās zvaigznes titulu. Šosezon viņam 45 mačos 14 (4+10) punkti un -10 lietderības koeficients.

Girgensonam spēles 26.minūtē bija iespēja atklāt rezultātu ar soda metienu, kas tika piešķirts par viņa notriekšanu izgājienā, tomēr viņš nespēja pārspēt mājinieku vārtsargu Džeimsu Reimeru. Tobrīd rezultāts uz tablo vēl bija 1:1, bet minūti vēlāk Mets Molsons jau vadībā izvirzīja Sabres. Tiesa, ar Nikolaja Kuļjomina un Morgana Rīlija pūlēm Toronto vēl dažas minūtes vēlāk jau tika priekšā, bet 3:3 pašā trešās trešdaļas ievadā panāca Sabres rezultatīvākais spēlētājs Kodijs Hodžsons, kurš kļuvis tikai par otro hokejistu komandā ar vismaz 10 gūtiem vārtiem šosezon.

Ne atlikušajās pamatlaika minūtēs, ne papildlaikā uzvarētāju noskaidrot neizdevās, bet pēcspēles metienos mājinieki Maple Leafs realizēja visus trīs mēģinājumus, ar ko pietika uzvarai. Sabres vārtsargs Raiens Millers mača gaitā tika galā ar 36 no 39 mājinieku raidījumiem.

Sabres ar 46 mačos nopelnītiem 32 punktiem aizvien ir līgas kopvērtējuma pastarīši, bet Toronto hokejisti ar 53 punktiem 49 mačos ir piektie Austrumu konferencē. Nākošo spēli Girgensons un Sabres aizvadīs sestdien savā laukumā pret Kolumbusas Blue Jackets.

Kā zināms, Girgensons ir iekļauts Latvijas hokeja izlases sastāvā Soču ziemas olimpiskajām spēlēm, bet mūsu izlasi olimpiskajā turnīrā vadīs Teds Nolans, kurš ir arī Sabres galvenā trenera vietas izpildītājs.

Spēles labākie momenti




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi