Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Girgensonam rezultatīva piespēle; Sabres zaudējums papildlaikā

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Bufalo Sabres no zaudējuma papildlaikā.

Sabres savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:1) piekāpās Kalgari Flames komandai.

Pirmās divas trešdaļas vienības noslēdza bez vārtu guvumiem, bet tad mača 44.minūtē Mets Moulsons pārspēja Flames vārtsargu, un komandas biedram šajā vārtu guvumā rezultatīvi piespēlēja tieši Girgensons.

Tomēr Kalgari komanda pēc nepilnām trim minūtēm izlīdzināja rezultātu, un rezultāts palika nemainīgs līdz pat pamatlaika izskaņai. Tomēr papildlaiks neizvērtās veiksmīgs Sabres vienībai, jo jau tā pirmajā minūtē pretiniekiem uzvaras vārtus guva Mets Stajans.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un desmit sekundes, izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī pa vienai reizei veica spēka paņēmienu un bloķēja sāncenšu metienu, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Girgensons šosezon 32 mačos guvis trīs vārtus un izpildījis astoņas rezultatīvas piespēles. Viņa negatīvais lietderības koeficients -1 ir viens no labākajiem komandā.

Jau vēstīts, ka abas komandas savā starpā tikās pirms divām dienām, un latvietis šajā cīņā izcēlās ar vārtu guvumu un realizētu izšķirošo pēcspēles metienu.

Sabres ar 17 punktiem 33 spēlēs joprojām pārliecinoši ieņem ne tikai pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un visā līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi