Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Girgensons un Sabres klūp pret NHL pastarīšiem; zaudējums arī Bļugeram

Latvijas hokejistu Teodora Bļugera un Zemgus Girgensona pārstāvētās vienības ceturtdien piedzīvoja zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

Bļugers un Pitsburgas "Penguins" viesos ar 2:4 (0:2, 1:1, 1:1) piekāpās Tampabejas "Lightning".

Latvijas izlases hokejists šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un 23 sekundes, no kurām trīs minūtes un 11 sekundes nospēlētas mazākumā, bet vēl 15 sekundes vairākumā. Uzbrucējs arī izdarīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja desmit no 22 iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Mājiniekus pirmā perioda vidū vadībā izvirzīja Mihails Sergačevs, bet Stīvens Stemkoss 13.minūtē pārsvaru dubultoja. Otrā perioda vidū ar aptuveni 30 sekunžu intervālu vārtus guva Jevgēņijs Malkins un Tampabejas spēlētājs Entonijs Sirelli. Noslēdzošajās 20 minūtēs Pitsburgas komandā ar vārtiem izcēlās Džons Marino, bet Ņikita Kučerovs ripu raidīja tukšos vārtos.

Tampabejas komandas vārtos Andrejs Vasiļevskis atvairīja 29 no 31 metiena, tverdams 93,5% raidījumu. Vārtsargs savai komandai vismaz vienu punktu palīdzējis izcīnīt jau 17 mačos pēc kārtas, kas ir "Lightning" kluba rekords.

Citā spēlē Bufalo "Sabres" mājās ar 3:4 (0:2, 0:0, 3:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" piekāpās līgas vājākajai komandai Detroitas "Red Wings", kas uzvaru nebija svinējusi jau desmit spēles pēc kārtas.

Girgensons laukumā pabija nepilnas 12 minūtes, no kurām divas minūtes un 19 sekundes nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un dueli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Bufalo komandā vārtus guva Džimijs Vīzijs, Evans Rodrigess un Skots Vilsons. Detroitas komandā pirmos divus vārtus iemeta Dilans Larkins, sešas minūtes līdz spēles beigām Tailers Bertuci izrāva neizšķirtu, bet uzvaras "bullīti" iemeta Andreass Atanasiu.

Piektdien "Sabres" tiksies ar Ņujorkas "Rangers", bet Elvis Merzļikins un Kolumbusas "Blue Jackets" spēkosies ar "Red Wings".

"Penguins" ar 71 punktu 53 spēlēs Austrumu konferencē ierindojas ceturtajā vietā, bet "Sabres" ar 54 punktiem 54 dueļos ir 13.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi