Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Bobs Hārtlijs (att. centrā) cenšas noorientēties viņam piedāvātajos izlases kandidātos. Vairākiem spēlētājiem šopavasar treniņnometne beigusies jau pēc pāris treniņiem, turpretī citi klāt nākuši, jo treneris gribējis pārbaudīt plašāku kandidātu loku

Hārtlijs turpina sijāšanu

Vajadzētu pārbaudīt vēl kādus kandidātus – galvenā trenera Boba Hārtlija ierosinājums mudinājis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretāru Viesturu Koziolu, kurš šopavasar nodarbojas ar spēlētāju aicināšanu uz izlases treniņiem, papildināt kandidātu skaitu. Latvijas izlase piektdien pulksten 19.30 un sestdien plkst. 17 Daugavpilī aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Baltkrieviju.

Spēļu rezultāti ar Krieviju (zaudējumi ar 0:5 un 1:2), kā arī parādītais sniegums ir par iemeslu tam, kāpēc notikušas kadru maiņas. Tiesa, vairāki uzaicinātie spēlētāji pēc pāris treniņiem jau ir atskaitīti. Pirmdien kandidātu skaitu papildināja aizsargi Edmunds Augstkalns, Edgars Siksna un Maksims Širokovs, bet trešdien neviens no trijotnes uz ledus vairs nebija. Šonedēļ uz ledus treniņus uzsāka arī četri uzbrucēji – Koba Jass, Roberts Bukarts, Kirils Tambijevs un Oskars Batņa. Jass jau bija izlases treneru rīcībā, bet tad pārbrauca uz HK Kurbads, lai spēlētu Latvijas hokeja virslīgas izslēgšanas mačos. Interesanti, ka Batņam sezona Austrijā beidzās jau februāra beigās un viņš būtu varējis treniņus sākt no pirmās dienas – 6. marta. Izlases nometnē vairs nav uzbrucēji Georgs Golovkovs (Rīgas Dinamo) un Filips Buncis, kurš, kā jau bija plānots, devies atpakaļ uz Džonstaunas Tomahawks junioru komandu ASV.

Ceturtdien no rīta uz Daugavpili devās 25 spēlētāji. Pret baltkrieviem gatavojas spēlēt divi vārtsargi: Ivars Punnenovs un Jānis Kalniņš. Trešdienas treniņā Rīgā bija četri aizsargu pāri: Uvis Balinskis – Artūrs Kulda, Ralfs Freibergs – Guntis Galviņš, Oskars Cibuļskis – Kristofers Bindulis, Jānis Jaks – Jēkabs Rēdlihs un pieci uzbrucēju trijnieki: Miks Indrašis – Māris Bičevskis – Ronalds Ķēniņš, Gints Meija – Vitālijs Pavlovs – Gunārs Skvorcovs, Frenks Razgals – Kirils Galoha – Roberts Bukarts, Edgars Kulda – Gatis Gricinskis – Toms Andersons, Kirils Tambijevs – Oskars Batņa – Roberts Lipsbergs. Uz Daugavpili aizbrauca arī aizsargs Kristaps Zīle un uzbrucējs Koba Jass. 

Visu rakstu lasiet piektdienas laikrakstā Diena!
 

Top komentāri

Raimonds
R
Hārtlija rokas sasietas. Ko apliecina tādi spēlētāji kā Koba Jass, kas sava zemā līmeņa dēļ netiek laists uz ledus pat HK Kurbads spēlēs, bet izlasē ir iekļauts.
Aukslejs
A
Tāds Jass ir piedalījies jau 4 Pasaules čempionātos un vienās Olimpiskajās spēlēs, spēlējis gan Čehijas, gan Slovākijas Ekstralīgās - Tu tiešām domā, ka visi tie treneri (ieskaitot Tedu Nolanu!) bija akli?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi