Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Hokeja izlase sāk gatavošanos PČ: Nezināmo vēl gana daudz

Ledus treniņi jau sākušies, taču noslēpumainības plīvurs saglabājas, jo nav zināms, kuri spēlētāji no ārvalstu klubiem iekļausies treniņu procesā. Pirmajā treniņā pirmdien Piņķu hallē uz ledus trenējās 27 kandidāti - trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 15 uzbrucēji.

Pagaidām nospiedošajā vairākumā ir Rīgas Dinamo sistēmas spēlētāji. No 27 kandidātiem četrpadsmit ir no Rīgas Dinamo un vēl seši šosezon spēlēja kluba jaunatnes komandā HK Rīga. Šā gada februārī par Latvijas izlases galveno treneri apstiprinātais Leonīds Beresņevs ir izvairīgs, kad viņam jautā, kuri izlases kandidāti drīzumā varētu iekļauties treniņu procesā. "Jūs būtu gatavs?" koķeti vienam no mediju pārstāvjiem pēc pirmā treniņa atbildēja Beresņevs, tā arī neieviešot skaidrību.

Sezona Slovākijas klubā MHC Martin ir beigusies ilggadējiem Latvijas izlases uzbrucējiem Jānim Spruktam un Mārtiņam Cipulim. Oficiālas informācijas nav, bet it kā interese esot tikai par Spruktu. Sarunā ar Dienu Sprukts atgādināja, ka Latvijas Hokeja federācijas vadība ar izlases spēlētājiem nav izpildījusi visas saistības par pagājušo gadu, tiesa, pats Jānis pērn valstsvienībā nespēlēja, tomēr viņam nav pārliecības, ka līdzīga situācija neatkārtosies šogad. Runa nebūt neesot tikai par finansiālajiem nosacījumiem.

No dinamiešiem pagaidām netrenējas pieredzējušie uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un Lauris Dārziņš. Pēc Lieldienām Miķelis iekļaušoties treniņu procesā, bet par Dārziņu precīzu ziņu nav. "Viņam ir veselības problēmas," norādīja Beresņevs, bet nav pārliecības, ka tā tas patiešām ir. Dārziņš pēc KHL sezonas jau nepiedalījās Rīgas Dinamo ledus treniņos. 

Visu rakstu lasiet otrdienas laikrakstā Diena

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Hokejs

Latvijas valstsvienības kandidāti pirmajā treniņā Piņķos
Vārtsargi: Ervīns Muštukovs (Grenoble, Francija), Mareks Egils Mitens (HK Rīga), Denijs Romanovskis (HS Rīga)
Aizsargi: Oskars Cibuļskis, Kristaps Sotnieks, Aleksandrs Jerofejevs, Guntis Galviņš, Ēriks Ševčenko (visi Rīgas Dinamo), Pauls Svars, (HK Rīga), Ričards Birziņš (Manchester Storm, Anglija), Kristiāns Rubīns (Vasteras HK, Zviedrija), Krišs Lipsbergs (Polonia Bytom, Polija)
Uzbrucēji: Gints Meija, Miks Indrašis, Andris Džeriņš, Kaspars Saulietis, Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs, Māris Bičevskis, Edgars Kulda, Nikolajs Jeļisejevs (visi Rīgas Dinamo), Kirils Galoha, Gatis Sprukts, Frenks Razgals, Roberts Baranovskis (visi HK Rīga), Juris Upītis (Ust-Kamenogorsk Torpedo, VHL), Toms Andersons (Thurgau, Šveice).

Pārbaudes spēles
7.IV 20.30 ar Dāniju (Olborgā)
9.IV 16.00 ar Dāniju (Odensē)
14.IV 19.30 ar Baltkrieviju (Arēnā Rīga)
15.IV 19.30 ar Baltkrieviju (Arēnā Rīga)
22.IV 19.30 ar Vāciju (Arēnā Rīga)
23.IV 17.00 ar Vāciju (Arēnā Rīga)
29.IV 20.45 ar Šveici (Ženēvā)
30.IV 18.45 ar Šveici (Neišatelē)
(Latvijas laiks)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi