Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Hokejists Montadors atrasts miris

Svētdien savās mājās miris atrasts 35 gadus vecais kanādiešu hokejists Stīvs Montadors, kurš ne tikai regulāri spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), bet uzspēlēja arī Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). 

Hokejists savās mājās Kanādas pilsētā Ontario atrasts svētdienas rītā, atrodamies bezsamaņā. 

Ziņa par aizsarga pāragro nāvi bija šoks gan viņa ģimenei, gan visai hokeja pasaulei. Varas iestādes paziņoja, ka nav nekāda pamata, lai domātu, ka tā bija slepkavība. 

"Montadora nāve ir ļoti skumjas ziņas visai NHL saimei. Viņa karjeru raksturoja aizrautība, mīlestība pret šo spēli, kā arī neatlaidība, kas padarīja viņu par ne tikai lielisku komandas biedru, bet arī cienījamu pretinieku," atzina NHL komisārs Gerijs Betmens. 

Montadors kopumā NHL aizvadīja desmit sezonas, kopumā nospēlējot 614 spēles, un to laikā iespēja gūt 36 vārtus un 103 reizes rezultatīvi piespēlēt. 

Lai gan Montadors NHL nebija draftēts, viņš kā brīvais aģents pievienojās Kalgari Flames vienībai, ar ko spēlēja 2004.gada Stenlija kausa izcīņas finālā. 

Montadors bija arī tādu klubu sastāvos kā Floridas Panthers, Anaheimas Ducks, Bostonas Bruins, Bufalo Sabres, kurā viņš 2010./2011.gada sezonā ar 26 rezultativitātes punktiem sasniedza savu karjeras labāko rekordu. Pēdējo NHL sezonu viņš aizvadīja Čikāgas Blackhawks komandā, ko pārstāvēja 2011./2012.gadā. 

"Mēs pievienojamies visiem pārējiem NHL, esot domās ar Stīva ģimeni un draugiem šajā grūtajā brīdī," līdzjūtību izteica Čikāgas komandas vadība. 

2013.gadā kanādiešu aizsargs parakstīja līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunpienācēju Horvātijas vienību Zagrebas Medveščak, kur gan aizvadīja tikai 11 spēles un izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. 

Pēc tam Montadors nekur vairs nebija spēlējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi