Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Hosa: Nevaru vien sagaidīt, kad atkal spēlēšu Arēnā Rīga

Bijušais Rīgas Dinamo uzbrucējs un publikas mīlulis Marsels Hosa, kurš šo sezonu aizvada Čehijas kluba Prāgas_ Lev _sastāvā, pirms abu komandu savstarpējās spēles paudis prieku par iespēju atkal atgriezties Arēnā Rīga.

„Sajūtas ir lieliskas. Esmu tomēr šeit pavadījis kādu laiku un man ir ļoti daudz labu atmiņu. Hokejistam tā var gadīties – var nākties spēlēt arī pret draugiem un tuviem klubiem. Nevaru vien sagaidīt, kad atkal varēšu spēlēt Arēnā Rīga, ir bijis kāds laiciņš.. Bet spēles brīdī jau neviens nevienu nešķiro, ārpus laukuma, protams, citādāk. Rīgā man ir vairāki draugi. Tā kā nevaru vien sagaidīt trešdienas vakaru – spēli pret Rīgas Dinamo. Par Rīgu man ir tikai labākās atmiņas,” intervijā dinamoriga.eu atzīst 31 gadu vecais slovāku uzbrucējs. Šosezon viņš 48 mačos iekrājis 19 (8+11) rezultivitātes punktus.

Nesen Prāgas klubam pievienojās divi bijušie Dinamo hokejisti Mārtiņš Cipulis (13 spēles, 3+2) un Aleksandrs Ņiživijs (4, 0+0). „Jā, tagad arī ar ar Cipu esmu vienā maiņā. Mums tā savstarpējā ķīmija un saspēle ir saglabājusies vēl no Rīgas laikiem. Un ir labi, ja apkārt ir cilvēki, ar kuriem esi pavadījis laiku jau iepriekš – mums vienmēr ir par ko parunāt garākos izbraukumos. Ar Cipu un Sašu mums tiešām ir ļoti laba draudzība gan hokeja laukumā, gan ārpus tā. Šad un tad mēs pārrunājam laikus, ko pavadījām spēlējot kopā Rīgā.” 

Prāgas Lev ar 69 izcīnītiem punktiem 49 spēlēs šobrīd ieņem 7.vietu Rietumu konferencē, tomēr vēl nav nodrošinājuši vietu izslēgšanas turnīrā. "Būs grūtas spēles, bet ir jāuzvar tās visas. Katrā ziņā būs ļoti interesanti. Tas ir hokejs, ir labas spēles un sliktas spēles. Lai mēs varētu šo sezonu pavilkt garāku – uzspēlēt arī play-off, mums katra nākamā spēle ir ļoti svarīga. Sākot jau ar rītdienu, mums ir jāizcīna uzvara un tā jāturpina – spēli pa spēlei. Šobrīd, manuprāt, mēs rādām ļoti labu sniegumu. Spēlējam pārliecinoši un mums ir pa spēkam uzvarēt atlikušās spēles. Tas ir atkarīgs tikai no mums, kā mēs aizvadīsim šos svarīgos mačus," noslēdz Hosa, kurš savulaik Rīgas Dinamo divarpus sezonu laikā aizvadījis 127 regulārā čempionāta spēles (113 punkti, 65 vārti+48 piespēles), kā arī 19 play-off mačus (11, 9+2).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi