Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Iguldens: Rīgas Dinamo komanda bija labāka katrā aspektā

Rīgas Dinamo komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar Podoļskas Vitjaz vienību bija labāka visos aspektos, uzskata kanādiešu uzbrucējs Maiks Iguldens, kurš pašlaik pārstāv Vitjaz, bet iepriekš karjeras laikā spēlējis arī Rīgas Dinamo rindās.

Dinamo KHL regulārā čempionāta spēlē sestdien savā laukumā ar rezultātu 6:1 sagrāva Vitjaz vienību. Tagad Latvijas komandai ir otrais lielākais punktu skaits līgā.

"Rīgas Dinamo ir laba komanda, nedeva mums daudz vietas. Viņi bija labāki katrā aspektā," pēc mača sarunā ar Latvijas žurnālistiem atzina Iguldens, stāstot, ka viņam par Latviju ir vislabākās atmiņas. "Fani vēl joprojām ir vieni no labākajiem pasaulē."

Iguldens Rīgas Dinamo komandā spēlēja 2009./2010.gada sezonā. Turpinājumā viņš cīnījās Šveices un Zviedrijas čempionātos, bet pirms šīs sezonas pievienojās Vitjaz komandai.

"Podoļskā viss kārtībā. Šobrīd esam labā kopvērtējuma vietā," stāstīja kanādietis. "Šobrīd vienkārši cenšamies spēlēt labāku hokeju nekā iepriekš, kad komandā bija vairāki kaušļi. Šogad vienības filozofija ir citādāka - vēlamies uzvarēt pēc iespējas vairāk mačos un tikt izslēgšanas spēlēs."

"Pats vēlos šosezon savākt 30-40 rezultativitātes punktus, un palīdzēt komandai uzvarēt. Man patīk šī līga un hokejs, labprāt šeit paliktu arī turpmāk," teica Iguldens.

30 gadus vecais Iguldens šīs sezonas pirmajās astoņās spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

KHL Rietumu konferencē pašlaik Rīgas Dinamo ar 18 punktiem astoņās spēlēs ieņem trešo vietu, kaut tai ir otrs lielākais punktu skaits, bet Vitjaz, ko pārstāv arī Latvijas uzbrucējs Ainārs Podziņš, ar deviņiem punktiem atrodas astotajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi