Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Janvārī Rīgas Dinamo sastāvā iepriecināja K.Rēdlihs, Šekura un Indrašis

Otrā plāna spēlētāji plusus nesapelnīja, bet no leģionāriem tikai Pols Šekura nopietni pieteica sevi palikšanai komandā arī 2013./2014. gada sezonā. Janvārī Rīgas Dinamo arī zaudēja cerību spēlēt Gagarina kausa izcīņā. Mēneša bilance neiepriecināja - divas uzvaras un astoņi zaudējumi.

Turpinoties neveiksmēm, kluba vadības mērķi mainījās. Bija redzams, ka treneriem ir dots uzstādījums lūkoties jau nākamās sezonas virzienā. Vairāk iespēju sevi apliecināt pavērās pašmāju spēlētājiem. Tomēr nevarētu teikt, ka kāds no nosacītajiem veterāniem vai gados jaunākajiem spēlētājiem būtu patīkami pārsteidzis. Mika Indraša rezultatīvo spēli (janvārī - 7 (4+3) punkti) vairs nevar uzskatīt par pārsteidzošu, jo viņš sevi paguva pieteikt jau sezonas sākumā. Pēc krituma decembrī atkal vezuma vilcēji bija vadošās maiņas spēlētāji aizsargs Krišjānis Rēdlihs ar 7 (0+7) un uzbrucējs Mārtiņš Karsums ar 6 (4+2) punktiem. Tomēr visražīgākais bija leģionārs Pols Šekura, kuram janvārī 10 (4+6) punkti. Pēc vietas zaudēšanas pirmajā maiņā Džeimijs Džonsons izmainījās līdz nepazīšanai. Fiziski izskatījās paguris un janvārī savu bagāžu papildināja tikai ar vienu rezultatīvu piespēli.

Aleksandrs Žiru četrus vārtus guva, bet, vai viņa spēle ir tik laba, lai atstātu komandā vēl uz vienu gadu, - nudien sarežģīta dilemma. Vietējie spēlētāji, kuriem visas sezonas garumā bija pieticīga statistika, tāda palika arī pēc janvāra spēlēm. Centība nepaliek nepamanīta, tomēr uzbrucējam komandai vajadzētu dot arī taustāmu labumu. Raitis Ivanāns profesionālās iemaņas dūru cīņās nav zaudējis, taču pēc līguma parakstīšanas ar viņu izskanēja arī tāds atzinums - Raitis nav tikai hokeja «policists», viņš ir arī spēlētājs... Rezultatīvāka spēle tika gaidīta arī no Māra Bičevska, Elvija Biezā, Ģirta Ankipāns, Vitālija Pavlova, Roberta Bukarta un Gunāra Skvorcova.

Visu rakstu un katra hokejista individuālo novērtējumu lasiet ceturtdienas, 31.janvāra laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi