Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kārlis Skrastiņš jau pēc gada varētu spēlēt Rīgas Dinamo

Pieredzējušais hokeja aizsargs Kārlis Skrastiņš jau pēc nākamās sezonas varētu beigt karjeru Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) un atgriezties dzimtenē. Viņš neizslēdz iespēju, ka savu profesionāla hokejista karjeru beigs tieši Rīgas Dinamo komandā. "Šādu iespējamību es, protams, neizslēdzu. Tas var notikt jau nākamgad.

Man taču beigsies līgums ar Dalasas Stars. Jaunāks nekļūstu. Jāsāk par to domāt jau tagad. Turklāt manai vecākajai meitai jāsāk iet skolā. Un no šī viedokļa raugoties, šāds solis būtu pareizs. Visu mūžu Amerikā taču nespēlēšu. Teikšu tā - mana parādīšanās Rīgas Dinamo prognozējama kā ļoti iespējamu," intervijā laikrakstam Telegraf teicis Skrastiņš.Tomēr, ja Skrastiņam būs iespēja, viņš varētu palikt Ziemeļamerikā vēl kādu laiku. "Ja man būs iespēja aizķerties Amerikā, palikšu tur vēl kādu laiku, kaut tik veselība būtu. Tur arī dzīve mierīgāka, un bērniem labāk. Dzīve rādīs, kā viss notiks. Pagaidīsim nākamo sezonu."

36 gadus vecajam hokejistam ir līgums ar Dalasas Stars vienību uz vēl vienu sezonu, kurā viņa alga būšot 1,375 miljoni ASV dolāru.

Aizvadītajā sezonā Skrastiņš nospēlēja 79 spēles, guva divus vārtus un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -4 un 24 soda minūtes.

NHL karjeras laikā spēlējis Nešvilas Predators, Kolorado Avalanche, Floridas Panthers un Stars vienībās. Kopumā aizvadījis 758 spēles, guvis 29 vārtus un 69 reizes rezultatīvi piespēlējis. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi