Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Karsumam piemērotā vienas spēles diskvalifikācija netiek pagarināta

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Disciplinārā komisija otrdien atstājusi bez izmaiņām Latvijas kluba Rīgas Dinamo kapteinim Mārtiņam Karsumam piemēroto vienas spēles diskvalifikāciju, vēsta līga.

Pagājušās nedēļas sestdienas mačā pret Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas Avangard vienību, kurā rīdzinieki uzvarēja ar 4:1, jaunieceltais Dinamo komandas kapteinis nospēlēja "celis celī" ar pretinieku hokejistu un saņēma noraidījumu līdz mača beigām.

Saskaņā ar līgas nolikumu, Karsumam diskvalifikācija nepienācās, taču Disciplinārā komisija bija tiesīga uzlikt papildus līdz pat piecu maču diskvalifikāciju. Uzbrucējam tika liegts piedalīties pirmdienas mačā pret vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas Jugra komandu, kurā rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu ar 1:3, taču galējo lēmumu Disciplinārā komisija solīja pieņemt vēlāk.

Tagad izlemts, ka Karsuma diskvalifikācija netiks pagarināta. Tas nozīmē, ka viņš varēs doties laukumā jau nākamajā vienības spēlē ceturtdien izbraukumā pret Čerepovecas Severstaļ.

Karsums līdz šai diskvalifikācijai bija piedalījies visos Dinamo komandas mačos. Viņš pašlaik ir vienības rezultatīvākais hokejists ar 36 spēlēs gūtiem desmit vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 36 punktiem 37 spēlēs atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā, no "play-off" zonas atpaliekot par 13 punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi