Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

KHL klubi cīnās ar zemo spēļu apmeklējumu; CSKA ļaus hokeju skatīties arī basketbola abonementu īpašniekiem

Lai cīnītos ar zemo apmeklējumu skaitu, Maskavas CSKA basketbola komandas sezonas abonementu īpašnieki iegūs iespēju apmeklēt šī paša kluba hokeja komandas spēles.

Tiesa, basketbola līdzjutējiem būs iespēja apmeklēt vien atsevišķas Kontinentālās hokeja līgas spēles, no kurām pirmā būs 8.oktobrī, kad CSKA, ko pārstāv arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, uzņems Sanktpēterburgas SKA komandu.

Neskatoties uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokautu un daudzām krievu zvaigznēm, kas pievienojušās saviem dzimtenes klubiem, daudzas KHL vienības šosezon cīnās ar zemu apmeklējumu skaitu.

Tā, piemēram, līdz šim pēdējo CSKA komandas mājas spēli pirmdien apmeklēja 4913 skatītāji, bet pirms tam bija arī attiecīgi 3421 un 2061 apmeklētājs. Savukārt CSKA sezonas antirekords bija spēle ar Latvijas komandu Rīgas Dinamo, ko apmeklēja 2052 skatītāji.

Tikmēr Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās KHL čempionvienības Maskavas Dinamo cīņu pat ar krievu superzvaigznes Aleksandrs Ovečkina debiju apmeklēja vien 4414 skatītāji, bet antirekords tika piedzīvots sezonas otrajā spēlē, ko apmeklēja 3053 skatītāji.

Rīgas Dinamo hokejisti savā laukumā aizvadījuši trīs spēles - maču ar Sibirj noskatījās 8910 līdzjutēju, spēle pret Novokuzņeckas Metallurg pulcēja 5930 hokeja fanu, bet uzvaru pret Habarovskas Amur Arēnā Rīga vēroja 5510 cilvēku. Piecas no nākamajām sešām spēlēm rīdzinieki aizvadīs savā laukumā, pirmā no tām jau šo piektdien pret Maskavas Spartak.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi