Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latvijas U-20 hokeja izlase pārbaudīs spēkus ar vienaudžiem no Polijas

Gatavošanos pasaules čempionātam turpina Latvijas U-20 hokeja izlase. 6.un 7.novembrī Polijā komanda aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Polijas U-20 komandu. Tajās treneri īpašu uzmanību pievērsīšot komandas psiholoģiskajai sagatavotībai. Spēļu momentu izspēle tiks veidota jau uz pasaules čempionāta modeļa, apzinoties, ka būs jācīnās ar hokeja elites pretiniekiem, ziņo Latvijas Hokeja federācija.

Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Andrejs Maticins informēja, ka šobrīd kopā sapulcēti 80% no puišiem, kas arī brauks uz pasaules čempionātu. Pamatsastāvu veido Dinamo Juniors kluba spēlētāji, ir pieaicināti ir arī Liepājas hokejisti, vairāki mūsējie atlidojuši no klubiem Zviedrijā, Francijā un Šveicē. Savukārt Kanādā spēlējošie juniori pievienosies komandai tikai īsi pirms čempionāta.Treneris A. Maticins uzsvēra, ka šobrīd spēlētājus var izdalīt trijās kategorijās: tie, kuri ir pilnveidojušies, tie, kuru meistarība stāv uz vietas, un spēlētāji, kuriem dalība pārbaudes posmā ir kā avanss nākotnei. Vāja ir izlases vārtsargu pozīcija, ļoti daudz ir jāstrādā arī ar aizsargu zonu.„Uz Kanādu gatavojamies ne tikai aizbraukt un uzspēlēt, bet gan arī palikt A grupā, lai mūs cienītu un uztvertu par pilnvērtīgu sāncensi,” izteicās Maticins.Pasaules U-20 hokeja čempionāts sāksies 26.decembrī. Latvijas izlases pretinieki apakšgrupā būs Kanādas, Slovākija, ASV un Šveices komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi