Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Laviņš: Izmantojam jaunas metodes

Latvijas valstsvienības kapteinis Rodrigo Laviņš domā, ka Kanādā izlase būs ļoti labā fiziskā kondīcijā, jo komanda šobrīd treniņprocesā iziet jaunu gatavošanās metodi."Sagatavošanās ciklā slodzes ir nopietnas. Nākamajā dienā pēc spēles ar Somiju kārtīgi trenējāmies, un svētdien man sāpēja visas maliņas.

Domājot par pasaules čempionātu, tas ir labi. Šopavasar pirmo reizi uz ledus ejam ar pulsometra ierīci ap vidukli. Pēc treniņa speciālisti izvērtē, kā kurš ir izturējis slodzi. Pirmo reizi arī pēc ātriem slidojumiem guļam uz ledus. Tādējādi uzlabojas asinsrite. Manuprāt, Kanādā komanda būs ļoti labā fiziskā kondīcijā. Es pats šādu gatavošanās metodi izmēģināju pagājušā vasarā un sezonas sākumā jutos ļoti labi. Treniņi ir labi izplānoti. Pie Vorobjova arī pa divām stundām divas reizes dienā, bet nevienam īstas svaiguma sajūtas nebija. Arī komandas taktikā ir jauninājumi. Spēli ar Somiju no tribīnēm vēroja konsultants Vladimirs Krikunovs. Pa speciāli piestiprinātu mikrofonu viņš treneriem ziņoja, ko vajadzētu mainīt. Nedaudz savādāk izmēģinājām ripas izdabūšanu no zonas, un uzreiz spēlēt kļuva vieglāk," teica R.Laviņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi