Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lipmans: Par Znaroka un Vītoliņa nomaiņu nevar būt ne runas

Izskanējušās ziņas par iespējamo Latvijas hokeja izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa nomaiņu ir maldīga - tā piektdien norādīja Latvijas Hokeja federācijā, uzsverot, ka LHF tuvākajā laikā nav plānu veikt izmaiņas treneru sastāvā. Neskatoties uz to, ka abi izlases treneri turpina darbu HK MVD komandā KHL izslēgšanas spēlēs, Znaroks ar Vītoliņu ir izstrādājuši treniņu plānu.

Plānojot treniņu posmu šī gada pasaules čempionātam, Znaroks pat pie intensīvā režīma savā klubā bija vairākas reizes atlidojis uz Rīgu, lai koordinētu izlases gatavošanos, norādīja federācijā.Izlases tandēms regulāri telefoniski sazinās ar vārtsargu treneri Mihailu Vasiļonoku un izlases ģenerālmenedžeri Māri Baldonieku, kuri šobrīd kontrolē un vada treniņnometni."Mēs uzticamies mūsu treneriem. Viņi sevi ir pierādījuši par īstiem profesionāļiem. Tāpēc par viņu nomaiņu nevar būt ne runas," uzsvēra LHF prezidents Kirovs Lipmans. "Savukārt mēs vēlamies panākt, lai KHL vadība rēķinās ar hokeja federācijām, plānojot savas sezonas kalendāru. Man ir labas attiecības ar Krievijas hokeja pārstāvjiem, mēģināšu ar viņiem par to runāt. Bet sabiedrību aicinu skatīties pozitīvi uz lietām un just līdzi mūsu izlasei gan pārbaudes spēlēs, gan pasaules čempionātā," teica Lipmans.Piektdien laikrakstā Telegraf teikts, ka Latvijas izlases galvenā trenera amatu varētu atstāt Znaroks, lai turpmāk vairs neatkārtotos situācija, kad valstsvienībai jātrenējas bez trenera. HK MVD klubs šobrīd turpina cīnīties KHL Rietumu konferences finālsērijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi