Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Miķelis Rēdlihs: Dāņi bija ņemami, bet mums līdz galam kaut kā tomēr pietrūka

Latvijas izlases uzbrucējs Miķelis Rēdlihs bija viens no tiem, kurš pamatlaika beigās varēja izšķirt spēles likteni, taču viņam, tāpat kā komandas biedriem, izšķirošo ripu iemest neizdevās. Zaudējums ir nepatīkams, jo Dānijas izlase bija jāuzvar, uzskata hokejists.

"Dāņi bija ņemami, taču mums līdz galam kaut kas pietrūka. It kā visi cīnījāmies, spēlējām, beigās bija momenti, kas bija jārealizē. Neiemetām diemžēl, bet bullīšos zaudējām. Žēl, ka bullīši nesanāca gan aizvakar, gan šodien," sarūgtināts bija jaunākais no brāļiem Rēdlihiem.

Tas, ka jau otrajā minūtē tika zaudēti vārti, komandu no sliedēm nav izsitis, jo cīņas gaitā Latvijas izlase divas reizes atspēlējās. "Uzbrukām daudz, bija daudz momentu, neguvām vārtus diemžēl. Nezinu, vai pietrūka veiksme, viegli tā teikt, bet kaut kas nebija līdz galam," aktīvajam uzbrucējam nebija izskaidrojuma zaudējumam.

Lai arī cik draņķīgi komanda pēc šī zaudējuma justos, čempionāts Latvijas izlasei turpinās un nākošajās trīs spēlēs jācīnās par vietas saglabāšanu elites divīzijā. "Šī spēle jāaizmirst, jāizanalizē kļūdas un jācīnās tālāk. Nav ko nokārt galvas, ir jāspēlē. Jābrauc uz Košici un visas trīs spēles jāsitas, tur nav ko daudz domāt," Rēdlihs uzsver, ka izlasei atkāpšanās ceļa vairs nav.

Mača beigās Miķelis Rēdlihs laukumu atstāja ar sāpju grimasi sejā, taču atšķirībā no maiņas biedra Laura Dārziņa viņš nopietnu traumu neguva. "Tur ar nūju pa slidu man trāpīja, bija asas velkošas sāpes, taču nekas nopietns. Laurim trāpīja ar ripu pa kāju, nevarēja īsti pat pastaigāt, taču cik nopietni viņam ir, es nezinu," piebilda hokejists.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase dāņiem zaudēja pēcspēles metienos ar 2:3. Turnīrā par vietas saglabāšanu elitē pirmo cīņu Latvija aizvadīs jau ceturtdien pret Slovēniju, bet tad pārcelsies uz Košici, kur sestdien spēlēs pret Baltkrieviju, bet svētdien pret Austriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi